Review Blog | Group 7 - dianeeya.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Diam tak diam dah masuk blog yang ketujuh dah kan...fuhhh...sumpah penat nak review beberapa blog...kalau tau next time Sally buat 2-3 blog je...hahahaha....

Blog Niya (bukan nama sebenar) ni baru-baru ni je Sally follow...sebab rasanya dia tak pernah g blog Sally dan Sally pun belum pernah jumpa blog dia..hehehehe...so, fair and square...

Niya pun muda lagi...Baru je 12 tahun...haihhh...rajin betul dah buat blog..muahahaha...rajin sangat mendoodle, Niya ni blogger yang berasal daripada Pahang...Seorang yang sangat minat perihal Korea atau lebih specific, dia sangat minat Running Man...well, tu dah biasa dah...ramai yang minat RM pun dalam Malaysia ni..huhuhu

Ada jugak satu "tab" dalam blog dia utk freebies dan sebagainya...rajin memberi la kiranya ni..huhuhu...Blog ni blog baru...sebab blog sebelum ni ada sedikit masalah...so, just go and be friend with her.. :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. Nak terjah juga ni blog dia dik Sally...

    ReplyDelete
  2. Hai dear.. Salam perkenalan. Nama sy nuha. Cantik blog awak. Btw mudanya blogger ni kan. Ingat dulu nuha 12 tahun nak tekan keyboard pon takut. huhu.

    Jemput ke blog nuha. Ada entry baru: 7 Sebab Perlu Kaya dan Berjaya.

    Thanks :)

    ReplyDelete
  3. Muda sgt ni, lya pun x knl lgi pemilik blog ni

    ReplyDelete
  4. Cantik header ! Rajin mendoodle ? So, header tuh dia buat sendiri ka ? Lawaaaa :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak la~ Comel sangat tu, tak 'master' lagi pun. XD Yang tu kak Mazni punya freebies. :)

      Delete
  5. Baru kenal si Yaya...itupun via blog Aina..hehe :) keep it up ni blogging Yaya :)

    ReplyDelete
  6. Hehe, thank you~ ^w^ Saya pernahlah lawat blog ni, cuma tak tinggal jejak. XP

    ReplyDelete
  7. Singgah sini ^^ Saya sebaya dia. :)

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!