Review Blog | Group 6 - adnan-daughter.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Bukak je blog dah nampak keywords "adnan daughter" & "Qaseh Ku"...ohhh...ni kira anak Encik Adnan la ni..hahaha...


Nama tertulis kat situ Anizz Annisa, tapi dia bahasakan diri sebagai Anis...so, Sally pun panggil dia Anis jela..Anis ni berasal daripada Seremban...orang nogori la ni..kekeke....Bulan November tahun ni merupakan tahun keempat Anis sebagai blogger walaupun baru aktif pada akhir tahun lepas sampai la sekarang.

Overall Sally tengok blog Anis bercerita perihal peribadi dan juga aktiviti harian dia...sampai mengidam durian pun ada dia cerita...dah la tak dapat durian, dia sapunya pulak tempoyak...alaaa...alaaa...hahahaha..takpela...geng jugak kan tempoyak dengan durian tu...

Cuma kalau boleh, Sally nak suggest kepada Anis untuk kemaskan sedikit bahagian sidebar tu...instead of using two sidebar dekat tepi tu...lebih baik letak satu je...so, senang nak scroll...dan logo yang ada boleh kecilkan supaya tak overshadowed button link-link (Facebook, Twitter & etc)...dah cukup la satu je carta pengomen tegar tu...update la setiap bulan pun dah okay...

p/s : Sorry tuan rumah kalau kecil hati ye.. :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. aniz, blogger yang agal rapat dgn mama...

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang dik Sally...wahh..memang review blog yer...tahniah kat Anis...

    ReplyDelete
  3. takpe, teguran utk kebaikan ape salahnyer kan.. ^_^
    jap lagi pergi serbu ^_^

    ReplyDelete
  4. boleh singgah blogwalking japg nih..hehe..bestnya kena review..huhu

    ReplyDelete
  5. hihi.. senyum2 je bace.. oke akan diperbaiki kemudian hari..thanx ye kak sally review.. :)

    ReplyDelete
  6. Anis pun slh satu pgunjung tetap blog lya

    ReplyDelete
  7. Wahh, sempoi lahh headernyaa . Teringin nak buat doodle art sendiri

    ReplyDelete
  8. Nanati nak terjah blog Anis :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!