Review Blog | Group 5 - mummysupplementshop.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Morning!


Masuk je blog ni sure dah tau kan...tuan blog merupakan pengedar makanan kesihatan, Shaklee...Nama diberi NURUL AQIDAH AZAHAR, merupakan PENGEDAR SHAKLEE DI KEMAMAN, TERENGGANU. Beliau merupakan seorang ibu kepada 2 orang anak lelaki yang hensem katanya..kekeke...

Blog kak Nurul ni mmg sangat penuh dengan intisari berkaitanproduk Shaklee dan yang paling penting sangat banyak tips-tips serta petua untuk hilangkan sakit, nak jaga bayi dan sebagainya laa.. Antaranya 5 tips tingkatkan tenaga, cara atasi masalah bau badan, cara nak hilangkan eyebag dengan cepat, cara hilangkan senggugut, dan cara merawat resdung

So, kepada yang berminat nak membeli produk Shaklee terutama dia kawasan Kemanan, Terengganu...boleh la contact kak Nurul!

p/s : Ni review ke promote..? Hahahahaha... 

You Might Also Like

3 comments:

  1. Lebih kurang mcm promote gak tu hihi

    ReplyDelete
  2. Haha, itu namanya two in one kak sally . Headernya tak berapa menarik, tetapi entry yg menarik xD baca2 terus entry nii trus klik petua bagi hilang eyebag cepat tuhh xD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!