Review Blog | Group 4 - sayasukala.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Say hi to Rrsya Eyrdina!


Sally pun tak tau la Rrsya Eyrdina tu nama sebenar atau hanya nama pena dalam dunia blog..hehehe...tapi kalau tengok kat alamat email, lebih dikenali sebagai Aty..Rasanya Aty ni muda lagi kalau tengok daripada segi perwatakkan dia...dia ada jugak berkunjung ke blog Sally beberapa kali...

Ohh..sebelum terlupa, Aty juga ada mengambil tempahan untuk edit blog...haaa...sape yang masih tercari-cari orang untuk edit blog korang, boleh la cuba hubungi dia...nampak blog dia pun agak kemas...dan penting sekali pinky macam nama blog, Pinkish's Blog..huhuhu

Blog ni baru lagi rasanya sebab first entry dia start bulan January...tapi mula aktif pada bulan August sehingga la sekarang....Antara blogger yang rajin join GA/Contest/Segmen daripada para blogger...

You Might Also Like

7 comments:

  1. nanti sis terjah . kat busan pun sempat update tu ... cayalah !

    ReplyDelete
  2. memang pink blog dia! cute. jap lagi pergi serbu ^_^

    ReplyDelete
  3. Haahahahab pinky Blogger hehe. Thanks kak sally Qila mcm nak je edit blog hihuh

    ReplyDelete
  4. Yaa, saya selalu singgah sana . Blognya mmg kemas dan comel . Dia jugak selalu tukar template . Comel ouhh ^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!