Review Blog | Group 3 - wanruswaniee.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Selamat pagi daripada Korea! hehehe...
Okay, Sally tak nak bagi korang jeles ke pape...So, jom sambung aktiviti review untuk pemenang group ketiga...

http://wanruswaniee.blogspot.com

Tuan punya blog takde letak header...orang yang sangat perahsia...yang Sally tau nama dia Syazwani je...Jadinya Sally pun tak tau nk review tuan blog macam mana...blog agak simple dan mmg takde langsung button-button yang macam blog Sally bersepah..hahaha...tuan blog susun setiap satu dalam tab (About me, Stuff, Cbox, Links, Entry)

Senang cerita orang nya jenis berpuisi...takde nak cakap secara straight forward..So, sila la berjalan ke sana...tak banyak entry yang boleh Sally komen dan seorang yang aktid join GA/Segmen/Contest daripada blogger lain...

p/s : I really dunno what to review..huhuhu...

You Might Also Like

8 comments:

  1. Assalammualaikum...sally,

    review blogger yang bagus buat blogger yang tak kenal blogger nie.. nice.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Tak kenal blogger ni..nak terjah dia la :) Tahniah kena review :)

    ReplyDelete
  3. InshaAllah jap lagi pergi serbu blog dia pulak.. ^_^

    ReplyDelete
  4. pun tak tau nak komen apa..hihihi

    ReplyDelete
  5. Mungkin pemilik blog ni perahsia

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. sis. terima kasih kerana review blog saya, masa itu, saya edit blog tapi belum siap edit blognya. nextday,saya nak teruskan edit, tapi laptop rosak pula.. haha. sekarang saya dah siap edit. Alhamdulilah, sis boleh tenok-tengok blog saya yang tak seberapa ini :D tq ^_^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!