Review Blog | Group 2 - mardiahdiana.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Blog kedua ni blog orang Sabah bha...hehehe...Kak Mardiah Diana...pemilik blog Anugerah Terindah (http://mardiahdiana.blogspot.com/)...Kak Diana ni orangnya ramah...bak kata tagline dia, "Seorang yang pendiam tapi peramah"...hahaha...selalu jugak berkunjung ke blog Sally...tapi Sally pulak yang jarang g blog dia..hahaha...maafkan saya!


Secara rawaknya, blog kak Diana mmg blog peribadi...blog yang banyak kongsi tentang kehidupan seharian beliau...ada resepi, ada beberapa aktiviti bersama keluarga dan juga yang paling penting...orang yang sangat rajin join contest/segmen/giveaway daripada rakan-rakan blogger...

Kalau ikut daripada entry dalam blog beliau, beliau baru je mula berblog pada tahun 2013, so muda mudi lagi dalam dunia blog...Jangan lupa support kak Diana (follow la sekali)..tak rugi pun tambah kenalan kan...?

p/s : Blog pun baru je makeover...so, better g cecepat! :P

You Might Also Like

9 comments:

  1. Tahniah Kak Diana :) belum kenal lagi dgn blogger ni :)

    ReplyDelete
  2. ye, bakal dikunjung sebentar lagi.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Ni pun slh sorg pgunjung tetap blog lya hhehe..

    ReplyDelete
  4. Lawa blog ! Pink colour gituhh :**

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi dik Sally....Terima kasih dik Sally sb pilih blog akak untuk d review...yehh...dik Sally skrg tengah bercuti2 ke korea...selamat bercuti dik Sally..kepada yg dah berkunjung ke blog Diana,berkomen dan follow blog Diana terima kasih yg tak terhingga d ucapkan...InsyAllah Diana akan berkunjung ke blog anda semua....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!