Review Blog | Group 15 - umikasum.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

YUMIDA

haaaa...mesti macam biasa nampak biasa dengar kan?


Selalunya header dia akan ada doodle dan kucing, tapi entah kenapa kali ni bertukar..nanti Sally cari tau dulu ye...hmmm....

Blog kak Yumida, mmg penuh dengan informasi dan perihal kehidupan peribadi dia...ada jugak travelogue masa dia bercuti...best baca blog dia sbb mmg sangat berinformasi...

Cerita terbaru, episod terbaru, biodata pelakon...selalunya dia la orang yang supply informasi macam tu..kekeke...ouhh..kalau nak baca pasal setiap konsert Akademi Fantasia pun ada...fuhhh...mmg terbaik!

Lagi satu yang Sally suka pasal kak Yumida ni, pasal ketekunan dia dalam berblog...Sally suka bila baca dia gunakan duit daripada campaign Nuffnang untuk selesaikan pinjaman PTPTN...berapa ramai antara blogger yang guna pendekatan berblog sebagai cara untuk bayar hutang belajar...? Yang Sally ni...asal nampak duit boleh cashout, terus sibuk nak shopping itu ini...Tak cukup dengan tu...ada beberapa gadget yang dimiliki kak Yumida sekarang hasil daripada berblog...fuhh! Salute la kak!

Si kaki travel macam Sally, sila baca entry 10 Destinasi Pelancongan Terbaik Di Dunia Tahun 2014! Thorrrbaek!
- See more at: http://umikasum.blogspot.com/#sthash.Rva6mdHG.dpuf

You Might Also Like

4 comments:

  1. Memang suka baca blog kak Yumida ni. Lagi2 cara dia buat duit dengan nuffnang tu. Terbaikkkkkk!

    ReplyDelete
  2. Yumida pernah dengar. rasanya dah pernah singgah...blogger terlalu ramai. tak sempat nak berblogwalking dalam satu-satu masa

    ReplyDelete
  3. Suka baca blog Yumida.. itulah pandai dia buat duit ngan nuffnang..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!