Review Blog | Group 13 - erazfadli.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Ouh! Lelaki yang kedua akhirnya! Hehehe...

Sally rasa rata-rata dah kenal dengan blogger ni...


Haaa...sape tak kenal dengan Eraz Fadli...? Sally mmg tersangat la kenal sebab abang Eraz merupakan salah seorang daripada mentee kak +Mia Liana jugak...So, jom kita cikidaut serba sedikit pasal abang Eraz...

Abang Eraz pun sama macam Sally, mula menulis pada tahun 2011...haaa...Abang Eraz dah pun berumah tangga dan mempunyai seorang anak perempuan yang comel, Nur Zara Faleesya! Blog Abang Eraz lebih kepada parenting, personal dan jugak tentang isu semasa dalam dan luar negara...Blogger kelahiran negeri Kelantan ni mmg takkan pernah biarkan blog dia sepi daripada intisari terbaru pasal diri, keluarga mahupun dunia...

Abang Eraz juga sedang melanjutkan pelajaran di peringkat Master walaupun sibuk dengan kerjaya dan keluarga...salute la abang! Another fact, shuhhh...ni rahsia..hahaha...Abang Eraz sangat suka Stitch...so, kalau nak bagi hadiah kat dia..bagi je Stitch..kekeke


p/s : Maaf kalau review agak kurang memuaskan..

You Might Also Like

2 comments:

  1. salam singgah dik Sally...wahh....blogger femes ni....akak selalu singgah blog Eraz ni jenguk Zara...hehe...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!