Review Blog | Group 12 - tizz-tiranah.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

 
 
Tizz, berumur 16 tahun...tahun ni kot rasanya..hahaha...tak banyak yang dia ceritakan dalam bahagian "about me", jadinya agak perahsia sikit...hehehe...
 
My name is Tizz Tiranah. Just call me Tizz. I am sixteen years old and study in Sekolah Sri Bangsar. A novel character in Dongeng Sri Bangsar series. I want to say that I am not exist in this world. Only Ain Maisarah's imagination. Amirah Filzah as my model.
 
I love pastel look in the whole blog, but still I can't barely see some word due to the pastel wording color choices...Untuk blog Tizz, sangat simple...macam orang dia...tapi kalau boleh untuk entry atau wording dalam blog gunakan warna yang agak terang supaya senang kawan blogger nak membacanya..hehehe... Lagi-lagi ahkak Sally yang ternyata pakai cermin mata ni...huhuhu...

Or korang boleh refer dalam entry jawapan soalan Hazimah, (entry bertarikh 30th Oktober 2014, 6.11pm) dalam tu ada sedikit sebanyak tentang diri Tizz..selamat berkenalan!

You Might Also Like

5 comments:

  1. Salam perkenalan juga untuk tuan blog...InsyAllah nanti akak terjah blog dia...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Sally! ^_^ Salam perkenalan juga Mardiah. Terjah ikut suka hati, jangan malu-malu! ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!