Review Blog | Group 11 - eurukaseven.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments


Nama tuan punya blog, Eda..itu je yang Sally tau...hahaha...Sally baru je follow blog ni lepas join segmen +Anne Nurain , tu baru kenal dengan Eda...Rasanya Eda sangat suka join contest/giveaway oleh blogger...sebab kat bahagian label dia byk pasal giveaway..hehehe


Comel kan tuan blog? Hehehehe...untuk blog Eda, Sally suka..tapi kalau boleh nak mintak Eda susun widget yg kat bawah sekali tu...letak bagi sama...so, bila kita scroll nampak lebih teratur..itu just opinion Sally la...nampak kemas kan baik...hehehe...kalau boleh buat la satu header yang comel, letak gambar Eda ke kan...boleh la kita kenal dengan owner dia...

okay?

p/s : Sorry pinjam gambar dan sorry kalau review ni buat Eda kecil hati :')

You Might Also Like

2 comments:

  1. salam singgah petang dik Sally....memang comel tuan blog macam dik Sally juga...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!