Review Blog | Group 1 - mialiana.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Hoi hoi...harini bermula la aktiviti review blog daripada Sally kepada pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman, yang Sally anjurkan pada pertengahan bulan Oktober lepas..Pemenang group satu ni rasanya ramai yang kenal..hahaha...Sally nak review pun serba salah jadinya...


Kak Mia Liana...sape yang tak kenal kan...antara blogger melayu yang paling otai dekat Malaysia ni...Kak Mia jugak merupakan mentor Sally...hoi hoi...pelik gila kot mentee review mentor..tapi nak buat macam mana, dah Uncle Random pilih kan...

Kak Mia Liana mulanya Sally kenal dia pada awal tahun 2011, sebab masa tu Sally mencari-cari hala tuju nak sambung ijazah...Jangan tak tau...Kak Mia ni dah ada degree dan dia cuma belajar secara separuh masa di Open University...Dengan sibuk bekerja sebagai Assistant Information Technology Officer di salah sebuah agensi kerajaan, menjadi suri rumah, tapi masih lagi dapat sambung belajar dan lulus dengan cemerlang kot...So, daripada situ Sally yakin untuk sambung degree secara part-time..

 Antara kejayaan kak Mia:

  • Being awarded for Commonwealth Educational Media Centre for Asia (CEMCA) Award, for the 13th Convocation of Open University Malaysia. Click HERE to know more.
  • Convocation photos and awards received, click HERE to know more.
  • Study life and experience at OUM can be accessed at Study Matters
  • Being nominated for the best award student, Anugerah Canselor for the 13th Convocation of Open University Malaysia. Click HERE to know more.
  • Getting full support from OUM Johor Director, click HERE.
  • Result of my nomination, click HERE. Although I was not selected but was so glad that I was one of the best students at OUM. 
    So, kepada korang yang masih belum kenal atau baru nak kenal dengan kak Mia, boleh ke blog beliau ye...Orangnya sangat peramah dan jangan risau...dia tak makan orang..hehehe...
     
     p/s : Mentor kesayangan...jangan marah eh sebab copy details.. :) 

You Might Also Like

14 comments:

  1. Kak Mia :) Semua orang kenal..tak sombong :) Tahniah Kak Mia kena review :)

    ReplyDelete
  2. Hikhikhik kim slm pls dkt kak mia wiwii

    ReplyDelete
  3. thanks ya sally... so sweet entri ni.. segan pula kak mia ni...

    ReplyDelete
  4. bertuahnya sally dapat mentor begini.. bukan semua orang dapat peluang yang sama... semoga hubungan yang terjalin akan berkekalan selamanya

    ReplyDelete
  5. congrats kak mia..hebatkan boleh terima anugerah commonwealth

    ReplyDelete
  6. wahhh hebat giler kk mia liana ni...baru tahu.... :D salutte... :D

    ReplyDelete
  7. Seorg blogger yg brjaya..siapa x knl kan

    ReplyDelete
  8. Wahh, blog kak mia . Sapa tak kenal ? Tengok headernya pon dah tahu. Kak mia liana seorang blogger yg hebat ! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!