Perhatian kepada semua pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman.

8:42:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Homakaihhh...panjang tajuk entry..hahaha...macam yang Sally dah bagitau dalam entry senarai pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman, Sally hanya akan review dua blog pada setiap hari bermula daripada 6th November sampai 16th November 2014, jadinya akan berlarutan la selama 11 HARI sebab kalau Sally review sekaligus nanti takde orang nak baca..

So, esok akan bermula la sesi blog review daripada Sally...yang mana jauh kebelakang tu...sila la menanti dengan penuh ketabahan ye..hahahaha...Sally kena buat macam ni, supaya fair and square kepada semua pemenang...So, semua orang boleh jalan-jalan kat blog mereka...

Ouh...sebelum terlupa...waktu Sally akan publish entry ialah pada pukul 10am & 2pm setiap hari...Jadinya sila datang berkunjung dua kali sehari..muahahaha...okay la...sebelum Sally melalut dengan lebih jauh..sila tengok jadual dibawah ye...

6th November 2014
7th November 2014
8th November 2014
9th November 2014
10th November 2014
11th November 2014
12th November 2014
13th November 2014
14th November 2014
15th November 2014
16th November 2014 

You Might Also Like

19 comments:

  1. wah...dah macam jadual waktu tayangan di pawagam jer...hihi

    ReplyDelete
  2. ok sally.. noted.. tak sabar tunggu hari itu... ihhihihi

    ReplyDelete
  3. Alamak,terlepas la segmen ni?..bila buat lagi ni sally?

    ReplyDelete
  4. ok... dah set date kat calendar... tq dear

    ReplyDelete
  5. noted..10.11.2014..kena save tarikh ni..hahaha :)

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak baca review dari kak Sally :D

    ReplyDelete
  7. Wahh Sally nak review dah..all the best sally..

    ReplyDelete
  8. Terima kasih!~ ^^ Wah sistematik sungguh ya. :)

    ReplyDelete
  9. haa kan senang ade jadual macam ni..
    sistematiklah cik sally ni.
    baguih2xxx.. ^_^

    ReplyDelete
  10. Daaaamn melepas pulak haih ampun kak sally

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!