MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH.

3:54:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

Disebabkan lama sungguh Sally tak support kengkawan blogger yang buat segmen atau giveaway, hari ni Sally support laa...hehehe...(nak hadiah sebenarnya)

"Saya nak hadiah 2 kg kerepek daripada penaja : Azira Food Enterprise (nak perasa ubi black pepper)"

perghhh...dah habis detail macam confirm menang tu..hahahaha...
p/s : Kalau nak join nanti, klik banner je... :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. Good luck sally.. macam menarik jer nak join..

    ReplyDelete
  2. goodluck kak sally for the nyum kerepek

    ReplyDelete
  3. singgah sini...dari segmen yg sama.gudluck!
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  4. Checked!!
    terima kasih atas sokongan anda.senarai peserta dan pemenang akan dipublish x lama lagi.sila alert...tq

    ReplyDelete
  5. Salam..datang dari GA yang sama..gud luck :-)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Sponsor Azira Food Enterprise datang sini :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!