Gyeongsangbuk-do, Jeju Island, Gyeonggi, Gangwon & Seoul!

7:43:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Mungkin ada yang dah tau...dan mungkin jugak ada yang tak perasan...Selepas fikir-fikir...Sally bagitau jugak la...masa korang tgh baca entry ni Sally dah pun berada di departure gate untuk percutian selama 11 hari ke Korea...hehehe...kepada blogger yang dah tau tu..senyum jela ye...

Flight Sally pukul 8.30am dan dijangka sampai ke Korea pada pukul 3.30pm (sejam lambat kalau kat Korea) selepas 6 jam penerbangan..hehehe...eh, ayat tak boleh habis skema lagi agaknya..LOL...Kalau ikut kepada perancangan...Sally akan jelajah ke 5 tempat. Sally akan turun ke Busan dan kemudian akan berjalan la ke Gyeongsangbuk-do, Jeju Island, Gyeonggi, Gangwon & akhir sekali ke Seoul!


Dalam hati ni mmg mintak-mintak la jumpa CNBLUE kat airports tapi rasanya takde harapan kot sebab semalam dorang dah ke Osaka, Japan untuk konsert Arena Tour dorang...harini pun sama sebab konsert tu makan 2 hari...

Niat nak jumpa masa balik pun hampeh jugak...sebab 15th November nanti dorang ada kat Miyagi, Japan pulak...sedihnyaaa...huwaaaaa....Tapi kan...still lagi berharap akan jumpa dorang masa balik sebab flight Sally petang 16th November tu...eh...macam dah melalut jauh je...

Korang...doakan Sally selamat pergi dan selamat pulang ye...

p/s : Jangan lupa join Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4) pukul 12.00pm nanti!

You Might Also Like

16 comments:

  1. uwaaaa...bestnya g korea!!11 hari pulak tu.. selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. semoga selamat pergi dan pulang ye :))

    ReplyDelete
  3. ok. kak liya jelezz... +_+ take care sally ^_^

    ReplyDelete
  4. Safe flight Sally ! Have fun dan jangan lupa barang yang teman kirim tu ye. :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum sally, selamat jalan. take care. hope murah rezeki sally jumpa CNblue. hihiii ~~~

    ReplyDelete
  6. Bestnya Sallay dah sampai Korea..akak x minat tgok citer Korea tapi suka tgok byk tempat yg menarik kat sana..tgok dlm DC je la..hehe

    ReplyDelete
  7. Kak Sally! Bestnya pergi Korea! Ya Allah, jealous sangat! Giveaway yang kali ni, saya nak join!

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti sally...nanti story2 la yer cite best dari sana...

    ReplyDelete
  9. Seronoknyaaaaaaaaaaaaaa T_T Moga jumpa Yong Hwa.

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti cik sally! semoga selamat berada di perantauan dan selamat kembali.. jangan lupa beli ole2 banyak sikit pastu pass kat orang kat sini ye! ahaksss!

    ReplyDelete
  11. Bestnya Kak Sally bercuti :)))

    ReplyDelete
  12. Wahh, kak sally minat CN BLUE ! Saya pon minat jugak xD yong hwa. Tapi minat besa2 jaa, lebih girling kepada EXO . Hihihi

    ReplyDelete
  13. selamat pergi dan pulang ye kak sally (:

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!