Baby Aleesa Maisarah :)

12:39:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Sabtu lepas Sally dengan kawan-kawan zaman kolej dulu sempat la ke rumah kaunselor Sally yang baru bersalin...Dah lama tak jumpa dia sebenarnya...Sally mmg agak rapat dengan kaunselor lepas jadi ahli komuniti untuk majlis orientasi buat 4 semester masa kat KPM Beranang dulu...


Ni la Aleesa Maisarah..(entah betul idok eja nya) hahaha...sebab semua nama anak kaunselor Sally start huruf 'A' dan ada Maisarah..hahaha..tu yang jadi hilang ingatan kejap...Aliya, Alina, Alisa..yang last ni pun Aleesa..hahaha...entah la..habis combination dah..kekeke..


Nampak tak baby suka dgn Auntie Sally...sbb Auntie Sally macam tilam Vono kak Ziana Zain tu... -___-''


Saje tak puas hati..hahaha...ni Syifa'...



Ada Kak Kim, Shazlan, Adib & Syifa'...lepas tu ajak sekali model kecik molek masuk dalam gambar..hehehe...best woo...g sana dapat makan mee kari...aisehmannn...yg best sebelah rumah ada swimming pool...tapi tak masuk ye...sebab takde baju lebih (malu pun ya jugak)..hahahaha...

overall, happy!

You Might Also Like

16 comments:

  1. pandai Sally pegang baby..ada gaya.akak takut sebab diorang lembik je..takut patah riuk anak orang...hehe

    ReplyDelete
  2. comel nya baby.. congrats kepada kaunselor sally..

    ReplyDelete
  3. COMELNYA,, MULA2 TENGOK INGAT ANK SIS,, RUPANYA2 ANAK KAUNSELOR,, SO CUTE

    ReplyDelete
  4. wahh kak sally pandai dukung budak ye.. :)

    ReplyDelete
  5. lain kali pi lagi bawak baju lebih ye..tu anak2 dia ke?/ramainya mesti meriah umah..

    ReplyDelete
  6. comelnya baby tuuuuu...geramnya...

    ReplyDelete
  7. hi baby comel..welcome to the world

    ReplyDelete
  8. Ada bakat la sally...lama x singgah sini terus terpesona tgok sally dh ada bakat....hihihihi

    ReplyDelete
  9. Wah baby wiwiwi cute lah mcm aunty sally dia heeee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!