Wordless Wednesday! [Rabun]

3:16:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Me is like this..LOL...

Kadang-kadang tu rimas jugak la dibuatnya...

You Might Also Like

18 comments:

  1. hahahaa... i feel you sis.. adoi, menyampah betul kalau jadi macam tu...

    ReplyDelete
  2. me too...dah ada anak ni, asyik mengelap jer...

    ReplyDelete
  3. kesiannya.. kenapa spect tu berair pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb kan hujan...mana ada viper kat spec...huhu

      Delete
  4. Sbrla ya sally..lya rabun silau je

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini dik Sally...sabar jer dik Sally...

    ReplyDelete
  6. I can feel you too sis =.= Untungnya yang takpakai spec ..

    ReplyDelete
  7. saya yg kat atas sekali tu..
    tapi cik Sally, pada saya kan orang yg pakai spek ni kebanyakan drpd mereka memiliki mata yg cantik.
    maybe sebab selama ni mata tu selalu kena tutup dgn spek, so kita tak perasan.

    but once mereka buka, mesti saya akan look forward to see their eyes.. most of my friends yg pakai spek ni memang cantik2 matanya.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...ni xde kaitan pun dgn mata Gee...ni pandangan kalau musim hujan tanpa paying...mmg xla nak install viper kat spec...

      Delete
  8. Memang macam tu ke view nya kak Sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau berjalan dlm hujan...gitu la Farah... (ノ゚0゚)ノ~

      Delete
  9. Moga ada org yg cipta spec yg tak jadi gitu dah nanti bila hujan. Hehe

    ReplyDelete
  10. Sama la kiterrr Sally..kak lya rabun jauh hhuhhu

    ReplyDelete
  11. hahahaha mengerti !! and then one more kalau keluar dari kereta hahaha. mulalah kabus cermin mata tu haaa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!