Tuesday, October 21, 2014

Troll The Three Musketeers.

Sape kat sini tgk cerita The Three Musketeers? Hehehe...kalau yang follow cerita ni mungkin akan faham la...yang tak tengok mungkin agak tak faham sangat....ini antara sedutan episod yang paling latest...episod 10...pada awalnya dalam episod ni JYH mati tapi sebenarnya tak...sebab tu la Crown Princess tu macam terkedu sikit....

Yang bestnya bile kena troll...hehehe..

 

Sengal punya troll...hehehe...yup...mmg betul...Yong Hwa dan CNBLUE sekarang dah mula dengan konsert Arena Tour Japan mereka yang akan bermula pada 29-30 Oktober di Tokyo dan diikuti di Osaka, Miyagi, Fukuoka, dan Nagoya pada bulan November... ehhh laaa...macam nak je pergi ke sana...okay tak-tak..tipu je...

8 comments:

  1. ala.akak tak tengok pulak cerita nie

    ReplyDelete
  2. hahaha tak tengok citer ni tapi faham la troll yang nak disampaikan.

    ReplyDelete
  3. belum tgk. tp ramai yg kata crita ni best

    ReplyDelete
  4. HAHA ;D Banyak episod tak tgk lagi ni. ;D hee

    ReplyDelete
  5. Best ke kak Sally cerita ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat! Farah tgk la..sure puas hati...hehehe...lgpun kan ada JYH..kekeke (*^▽^*)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!