The journey for 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert continue in Nanjing, China.

8:40:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Haihhhh...Sally ingatkan dah habis Philippines...tahap meroyan Sally dah berkurang...rupanya FNC Entertainment tambah lagi 2014 CNBLUE Live Can't Stop tour ke Nanjing, China...sakitnya hatiiiii....kenapa tak Jakarta je..aishh!

Hahahaha...biasa la...bila ada new schedule, perasaan nak pergi tu membuak-buak la kan...tapi perasaan je la...baki dalam akaun bank tak membenarkan...kekeke...sedih kan...kawan-kawan Sally dah mula cari tiket dah untuk ke konsert...syoknyaaa...kekeke...Nak cari dato' sorang la yang nak ambik Sally jadi anak angkat...heeee~ (okay, yang ni tipu je..)

Takpelah...dah pergi sekali kat Singapore, sekali kat Malaysia dah cukup kot...cukup kan..? Cukup kot...kot la kan..? InsyaAllah...errr...tapi kan...kalau tetiba ada kat Jakarta...Sally pergi boleh la kan..? :P

You Might Also Like

10 comments:

  1. eleh 2 je mana cukup.. lg byk tempat sally pergi lg puas hati..
    *hasut*
    :P

    ReplyDelete
  2. pergi jakarta sambil tgk konsert sambil shopping sally, bez!
    yg dlm drama tempation channel 393 tu yonghwa berlakon kan? a.k.a buah hati sally. kan? kan? ngaku cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu Jung Shin la kak...dia ahli kumpulan CNBLUE jugak...tapi tu bukan Yong Hwa :)

      Delete
  3. Tak cukup tu. Kalai boleh pergi ke semua konsert diorang ;D haha

    ReplyDelete
  4. Takde kot-kot dah cik Sally.. sabOr je la, maybe next year dorang akan ke Malaysia sekali lagi. siapa tahu an... hehehe =)

    ReplyDelete
  5. amboii . hahah ni betul betul ni. hahaha dah sayang punya pasal sanggup buat apa saja ecehce.
    sy paham perasaan akak tu hehe

    ReplyDelete
  6. Kemainnnnn ! Dia nak pergi lagi tuuuu. :D

    ReplyDelete
  7. hahhaa... 2 mana cukup.....kena pegi lagi...

    ReplyDelete
  8. kak sally, saya tag kak sally kat segmen nie.. singgah ya..
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  9. Hahaha pergi laaaa sally..kumpul duit byk2 blh pergi laa nnt

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!