Taufik Batisah - #AwakKatMane

4:26:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Eh..eh...hari ni Sally nak kongsi satu lagu baru daripada Taufik Batisah selain daripada lagu OST Drama Kasih Berbisik yang bertajuk Menakluk Cinta..Kalau yang tengok APM2014 haritu sure perasan lagu opening dia kan...Lagu ni salah satu single yang ada dalam album terbaru Taufik, Fique.



#AwakKatMane

(ULANG)
(Ditanya) Awak kat mane, awak awak kat mane (yeaa)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (yeaa)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (yeaa)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane

Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya
Kau ni dah kenapa nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluat ku dibuatnya
You nak pergi mana. Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit sikit dia mesti tanya di mana

(ULANG)
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada
Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mana, awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni)
Lain kali cuba berdikari
Beerti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana
(ULANG)

You Might Also Like

20 comments:

  1. Cer cari mayb ada dekat sally situ hihihi

    ReplyDelete
  2. taufik batisah ni... suka tengok dia... muka humble je...

    ReplyDelete
  3. lirik yg sempoi dan pasar sangat bunyinyer haaa..
    nasib baik sedap didengar juga di telinga ni. ^_^

    ReplyDelete
  4. kat sini. haha

    best jugak lagu ni..

    ReplyDelete
  5. baca lirik memang nampak sangat stress-nya di situ. asyik kena tanya di mana, di mana, di manaaaaa -_-

    ReplyDelete
  6. simple lirik dia tapi best (Y) topek congratulations

    ReplyDelete
  7. Dah jadi laguk erk, dulu dia asyik hash tag jer sakat member retis lain

    ReplyDelete
  8. first time dengar lagu ni..hahah..sempoilah..

    ReplyDelete
  9. meh sy tolong jawab,

    taufik batisah ada kat mane? ada dalam hati sally.

    ehem

    ReplyDelete
  10. first time dengar lagu ni yang versi parody ada makcik duduk dalam kuali tu..hehe.

    ReplyDelete
  11. Macam best je bunyi lagu ni ;D hee

    ReplyDelete
  12. laaa lagu taufik batisah rupanya..hahahaha
    ada org bt parody lagu ni.. memang lawak.. hari2 tgok ;p

    ReplyDelete
  13. hahaha yang parody memang tak menahan. minat sungguh Sally kat taufik batisah ni eh..

    ReplyDelete
  14. Lagu #awakkatmana ni kan... anak buah duk nyanyi sokmo... hihiiiii

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!