Senarai pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

Alhamdulillah...dah selesai pun Segment Blog Review by Sally Samsaiman dan Sally dah blogwalking semua blog..semuanya...Sally dah selesai pun random..cuma Sally tak print screen sebab malas...ye...time menaip ni pun rasa bersalah tapi nanti jap lagi mintak maaf la dengan bos sebab mengulor sekejap..hehehe..Sebelum tu jangan lupa tengok senarai peserta ye...nanti tak tau pulak kemana arahnya nama korang...


 
So, Sally malas la berlengah lagi kan...hehehe...Sally umumkan sape yang terpilih setelah dirandom oleh Uncle Random..kekeke

Senarai pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Group 1
Group 2
Group 3
Group 4
Group 5
Group 6
Group 7
Group 8
Group 9
Group 10
Group 11
Group 12
Group 13
Group 14
Group 15
Group 16
 Sally akan mula review dua group setiap hari bermula 6th November sampai 16th November 2014, Jadinya akan berlarutan la selama 11 HARI sebab kalau Sally review sekaligus nanti takde orang nak baca..hahaha...kenapa mula 6th November..? Sebab minggu ni Sally ada kelas dan bagi la Sally masa sikit nak selongkar post-post dorang sebelum boleh nak review..hehehe...

Okay...?
Awal-awal Sally mintak maaf eh...sebab Sally bukan reti sangat nak review ni...tapi Sally cuba la sebaik mungkin...InsyaAllah Sally cuba review sebaiknya...Kalau ada yang terlebih cakap, terlebih komen tu...Maafkan jela saya ye..heee~

You Might Also Like

35 comments:

  1. Wahh tahniah smua..kita x trpilih sobs sobs nangis sambi hentak2 kaki wewe

    ReplyDelete
  2. huhu tak menang.. Apa2 pun tahniah semua..:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Terima kasih. Tahniah semuanya ;)

    ReplyDelete
  4. Yahoooo.. Blog erazfadli.com ada.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah semua.. *sambil jalan dengan muka paling comel* hehe

    ReplyDelete
  6. huwaaaaa...tak menang T__T..Hehe..apa pon tahniah semua.. :)

    ReplyDelete
  7. yessss... terpilih... alhamdulillah... review elok2 nt babab kak sally..hihi...gurau2.. xsabar nie..hihi

    ReplyDelete
  8. wahhh menang!! excited nye nak tengok review...take ur time to write kak sally yer :D love u! tengkiu sebab pilih jugak blog kite, walaupon kite xmenang ::D excited giler22222!! :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua...nama x de dlm list :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..terpilih group 9 :)
    Terima kasih Sally..Tahniah kpd pemenang lain jugak :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...tahniah semua...^_^

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua....akak x terpilih..

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat yang terpilih...tiada rezeki

    ReplyDelete
  14. tahniah semua yg menang.. (:
    jap lagi pergi BW.. heee..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah terpilih..tq kak Sally..muah2.. :)

    ReplyDelete
  16. Wah wah wah. Tahniah ya semua. Maaf kak Sally tak sempat nak join pun. Busy sangat dengan assignment sekarang ni.

    ReplyDelete
  17. Dukacita...tak bernasib baik
    syabas semua

    ReplyDelete
  18. alhamdulilah..tahniah untuk semua pemenang

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, terpilih.. :D Group 12. Terima kasih Sally.

    ReplyDelete
  20. terima kasih sally, tak sangka terpilih juga ... tahniah kepada semua rakan blogger

    ReplyDelete
  21. sedihnya x menang. tahniah pada yang berjaya!

    ReplyDelete
  22. tahniah kepada yang menang and terpilih.. meletop letop laaa cik Sally kita review blog diorang hihi.. sory CT tak dan nak join memeriahkan.

    ReplyDelete
  23. sobb sobb sedihh tak terpilih . tahniah semua

    ReplyDelete
  24. alaaa... tak terpilih... anyway... tahniah pd semua pemenang....

    ReplyDelete
  25. Tahniah semua yang telah tersenarai ..

    ReplyDelete
  26. Tahniah kepada pemenang. thank you sally yang baik hati

    ReplyDelete
  27. takde rezeki... sobs... maybe next time.. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!