Salam Aidiladha!

9:30:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Pejam celik, pejam celik...dah berjumpa kita dengan Hari Raya Aidiladha...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!


Siapa balik kampung..? Yelaaa...cuti panjang kan...mana tau ada yang pulang ke kan...tahun ni Sally tak balik kampung...sebab mcm terhad sangat masa nak g balik kan...pagi tadi sempat solat sunat Aidiladha dan sempat ziarah kubur arwah papa...dan sekarang, stay rumah...tgk astro..hopefully banyak la cerita yang best kan....hehehe..yela...nak merewang pun gaji dah habis bayar yuran..oppss..hehehehe...

Eh...sebenarnya...Sally takde benda nak update...mcm life minggu ni bosan sangat...terlalu banyak kerja kat office sebab akauntan Sally dah nak berhenti...jadinya dah macam apa la Sally ni busy...huhuhuhu...so, Sally nak update pon macam takde motif...dan takde idea dan yang paling penting takde masa....

Apapun, Sally ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA lagi sekali... Kepada yang pulang ke kampung tu...hati-hati...Kepada yang berpenyakit tu...makan daging ke makan apa-apa sila la beringat sikit ye....jangan asal nampak, asal sedap je sebat...kang sakit pulak... Semoga sentiasa berada dalam keadaan sihat dan senyum selalu!

You Might Also Like

13 comments:

  1. Salam aidiladha...Moga aidiladha membawa makna kiepada kita.. :D
    Banyak makan daging..hihihiih

    ReplyDelete
  2. Hari raya haji memang jarang kan orang g jejalan raya. Selalu saya n keluarga ambil kesempatan nak rest. Sebab kerja banyak giler, so masa macam ni je dapat spend masa dgn keluarga kat kampung tanpa ambil cuti.. Salam Aidiladha cik Sally.. =)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidil Adha Kak Sally :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya aidiladha kak :D

    ReplyDelete
  5. Salam Aidil Adha kak Sally :)

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum sally..salam aidiladha eh sally :)

    ReplyDelete
  7. salam aidiladha sally comel! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!