Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

11:55:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Selepas sorang-sorang-sorang-sorang-sorang tag ahkak Sally kat GA ni...mesti sebab tgk ahkak sampai kesudah tak join kan...kak Sally pun join la...hahaha...actually dah lama dah bookmark...pelik la kiranya kak Sally tak join GA anjuran adik sayang, Aisya ni...kan...mohon pengertian atas kesibukkan tahap melampau ahkak...gittew~



Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(ada sebulan lagi nak join!! hehehehe)
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

You Might Also Like

6 comments:

  1. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  2. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!