Lunch yang baru-baru je.

1:04:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Lunch time!

Hehehe...korang makan apa tghari ni...? ke ada yang puasa sunat...? Hari ni macam malas nak keluar kemana-mana...lagipun pagi tadi dah beli roti...awalnya niat nak beli roti je...lepas tu nampak benda baru-baru terus terpedaya nak beli...ehhh laaa....



Hehehe...Cornetto Red Velvet tu dah banyak kali tengok dalam iklan kat TV...tu yang macam nak rasa jugak...dah lama rasanya Sally tak makan eskem...huuu~

Yang twiggies tu...rasanya flavor baru...sebabnya tak pernah pun nampak lagi...ni baru je first time Sally rasa...rasanya sama je macam twiggies yang vanilla tu...tapi dia tukar cream tu jadi jem rasberi...okay jugak la...tapi kalau dia buat jem tu masam lg sedap...ni manis sangat pulak rasanya...

eh, korang makan ape tu...?

You Might Also Like

23 comments:

  1. kite tak makan lagi..huhu..
    teringin eskrim red velvet tu.. memang berkesan iklan kat tb tu, tiap kali nampak mesti nak makan.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...alaaa...kenapa tak makan lagi..?

      kan..kan...sedap gila anne...baik beli :)

      Delete
  2. dua2 tak pernah rasa lagi..sedih..sob sob sob..

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang dik Sally...akak tak makan tengahari hari ni....dah masak tapi tak makan pula...hehe...tapi eskrim tu nampak sedap betul lah dik Sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kenapa tak makan lagi kakak sayang..?

      sedap gila kak...baik beli :)

      Delete
  4. yaya mmg wajib lunch nasi + sup + lauk sb yaya ni gastrik . hehe . kenaa makan ontime .. kalau makn roti saja xkenyang . ahhh sedapnyaa aiskrim ! nak sikit kak sally !

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun gastric..tapi saje dera perut..hahaha...sbb malas punya pasal..kekeke

      err...tak boleh! :P

      Delete
  5. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  6. kak sally makan ni je ke untuk lunch? tak lapor ke? kite ni, kalau aiskrim tuh kire snack2 je...kite mesti cari nasi jugak...heheheheh :D

    ReplyDelete
  7. red velvet kot..confirm sedap punye la..hehe

    ReplyDelete
  8. macam best jer twiggies tuh....akak tgh lapar ni...tgh fikir nak makan apa malam ni...

    ReplyDelete
  9. Ya Allah, rindunya nak makan roti Gardenia! Nak roti Gardenia!

    ReplyDelete
  10. Paling best makan corneto bila tinggal yang kon dia yg ujung tu.. tp si iA itula yang dia dok berebut ngan akak huhhuhuhu

    ReplyDelete
  11. sedapnya twiggies. Dah lama tak makan, last makan time zaman sekolah lg rasanya kot.. haha

    ReplyDelete
  12. kita semalam makan nasi sponsor

    ReplyDelete
  13. eskrim tu nak try jugaaak tapi tak jumpa lagi kat kawasan sini. magnum yang gold tu pun lambat baru dapat rasa.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!