Jung Yong Hwa, Happy 5th debut anniversary!

1:20:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Hehehe...harini merupakan hari yang gembira untuk peminat Jung Yong Hwa daripada kumpulan CNBLUE...sebab harini merupakan hari ulangtahun kelima Yong Hwa debut sebagai artis, penyanyi dan pelakon dalam industri hiburan Korea... Happy #Yonghwa5thAnniversary!


Hashtag #Yonghwa5thAnniversary agak trending harini...haihh...diam tak diam dah 5 tahun Sally dok minat kat dia...ever since dia berlakon dalam drama "You're Beautiful"...yang mana merupakan titik pertama dia debut sebagai artis sebelum bergabung dalam kumpulan CNBLUE sebagai vokalis dan ketua kumpulan...

Buat masa ni Sally belum lagu jumpa artis lain utk diminati...so, lets stick to Yong Hwa-ssi ye buat masa ni...Harapan Sally semoga Yong Hwa dan CNBLUE akan terus maju dan maju kehadapan...

You Might Also Like

8 comments:

  1. tahniah yonghwa...eh, suami sally

    ReplyDelete
  2. Huhuhuhu yong hwa..apa2 pon sally mmg tak ketinggalan update...

    ReplyDelete
  3. kiranya dia berlakon dulu baru join cnblue eh? gitu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...masa dia berlakon tu dia baru nak masuk dalam CNBLUE gantikan members yg lama :D

      Delete
  4. YaAllah camne boleh terlepas entry pasal boyfie ni. Eish.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!