Ibu dah pilih menantu.

11:31:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Malam ni Ibu dah confirm reject Jung Yong Hwa jadi menantu dia...dia dah pilih yang lain...aisehman~ kenapa ibu..? kenapa...? (︶︿︶)


Takpe la...Taufik Batisah pun boleh laa...kita suka jugak...LOL

p/s : Entry gedik sbb mlm ni Taufik menang banyak awards kat APM2014...hehehe

You Might Also Like

8 comments:

  1. Hahahah waduhh, tak tengok pula APM ye. Boleh la kita rembat Yong Hwa, ibu kita restu :p

    ReplyDelete
  2. macam stail gambar gd ngn top pulak taufik tu. hehe.

    ReplyDelete
  3. hihi ayah CT okay aje bermenantukan Doojoon janji kena ada bin abdullah lah :P

    ReplyDelete
  4. Salam singgah pagi dik Sally...kesian Jung Yong Hwa....tapi Taufik Batisah ok jer..dekat lagi tempat tinggal dia jiran jer dengan dik Sally...

    ReplyDelete
  5. taufik batisah pun handsome apa. blink2..
    okay sally, approved! haha

    ReplyDelete
  6. byk dia menang semalam sally
    nasib baik hafiz n rossa ada gak menang

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!