Giveaway by Sweetpea

3:26:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

http://mysweetpealife.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-by-sweetpea.html


Soalan : Wajib sertakan gambar korang paling menarik bersama barang yang paling korang sayang n sebab korang syg.

Jawapan : Nak kata sayang sgt tu tidak la...sebab selalu ada eye liner dalam handbag Sally...sebab mata Sally kecik...so, kalau ada eye liner nampak la besar sikit..hehehe...lagipun Sally selalu biarkan muka Sally "naked"...Kadang kalau rajin baru pakai :)

p/s : Tapi kalau ikutkan benda wajib ada dalam handbag Sally perfume la...hehehe...tapi segan nak tunjuk perfume ittew...dah tinggal sikit :P


Hadiah bagi giveway ni... memandangkan Sweetpea peminat barang-barang from Korea...so, hadiah pun mestilah from Korea juga...
  • Krim Tangan (Natural Republik)
  • Mask muka (Shara Shara) - 3 mask
  • Blog review --- ini je bukan dr Korea...ni from Malaysia with love

You Might Also Like

8 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!