From Germany with love!

3:25:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Hehehe...minggu ni asyik dapat parcel daripada luar negara je..hehehe...baru je kelmarin dapat photo-card daripada Canada, ni dapat poskad pulak dari Germany...hehehe...terharuuu oiii...orang jauh ingat kita...hehehe....


Bertambah terharu lagi bila tuan yang hantar ni hantar poskad yang paling dia suka...kita yang terima ni lagi la bertambah-tambah sukanya..hahahaha.... Ohh! lupa...poskad ni kiriman daripada Siti Aisya Ibrahim (hambikkk nama penuh tu kasi...)...yang jauh berada di Germany sana sebab melanjutkan pelajaran dalam bidang engineering..hehehe...sampai ke Germany belajar ye...okay, Sally nak g Korea jugak untuk kawen...eh?

To dearest Aisya...thanks sebab hantar poskad ni...jauh-jauh pun ingat...Yong Hwa yang duduk kat Korea tu pun takde hantar akak poskad...LOL...melayan laaa...tapi mmg serius terharu...tak tipu...sewiyesss...sewiyesss gilaaa...hahahaha...

 

You Might Also Like

20 comments:

  1. Eeeeee motip tau pergi Korea nak kawen !! Hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Untunglahh,hihi...
    Cantik pulak tu,hehe..
    Kalau nak tunggu yong hwa bagi,bila la kann...
    Hehehe ⊙▽⊙

    ReplyDelete
  3. ehh, cik fafa pun baru dapat jugak postcard dari aisya. tapi yang harry potter punya la. hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya Sally..untunglah..hehe.by the way, akak tukar url blog..jemput singgah ye: blognisalpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang dik Sally....bestnya....

    ReplyDelete
  6. hamboi hamboi hamboi cik sally,
    excitednyer terima kad sampai nak kawin pergi Korean..
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak request poskad kat JYH punya pasal..hahaha :D

      Delete
  7. wah akak Sally punya poskad special yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...sebab kak sally comel..muahahahaha

      Delete
  8. hihihi.. samalah CT dapat jugak tapi nanti lah CT share tak amek gambar lagi kekeke..

    ReplyDelete
  9. wah rezeki & untung badan.. bertuahnyer !

    ReplyDelete
  10. ya Allah kenapelah kite tak perasan kak sally tulis ni...mesti terepas pandang ni...heheheh :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!