Sunday, October 19, 2014

From Bandung with love!

Kan dah kata...minggu ni minggu Sally dapat parcel daripada luar negara.... Mula-mula Canada, lepas tu Germany dan sekarang Indonesia pulak...hahahaha...alhamdulillah betul rezeki minggu ni...kali ni datangnya bukan daripada blogger tapi daripada junior Sally masa kat kolej dulu, Hazeed.


Dapat la kacang bandung dengan fridge magnet daripada Bandung, yang Singapore tu sebab dia beli masa g Singapore awal tahun hari tu...tapi tak sempat nak jumpa Sally nak bagi...hehehe...syok oii jadi kakak...sebab kalau adik-adik g memana sure akan ingat kat kita...

p/s : makan kacang dalam kelas.

16 comments:

  1. wahhh . bestnya kak sally byk dapt ole2 dri overseas gituu . hehe

    ReplyDelete
  2. Wah,bestla... hehe
    Drpd korea je tak sampai lagi,haha..
    ∩__∩

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daripada Korea dah byk dah dapat...hehe

      Delete
  3. bestnya dapat gift dr luar negara.. anne tak pernah lagi dapat. mohon sally pegi melancong luar negara pastu belikan anne gift eh? hekhekhek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...insyaallah kalau Sally g luar negaraa yeee

      Delete
  4. Seronoknya tu mcm kacang kuda la

    ReplyDelete
  5. Salam hujung minggu sally...Alhamdulillah..rezeki tu...

    ReplyDelete
  6. Salam singgah hujung minggu dik Sally...wahh...bestnya dapat banyak hadiah luar negara...

    ReplyDelete
  7. ini namanya murah rezeki.. ^_^

    ReplyDelete
  8. macam pelik je ayat kan..nak tukar lah..akak murah rezeki..hehe

    ReplyDelete
  9. kacang tu nampak sedapppppppppppppp

    ReplyDelete
  10. yep yep. syok ade adik adik junior or senior yang rapat and kawan-kawan yang bila jalan saja tingat nak beli something kat kita. weee ~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!