Free sample from PIXY!

4:17:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments


Kan Sally dah pernah cakap Sally suka benda free macam dalam entry SINI...hahahaha...tapi kali ni Sally lupa Sally redeem daripada mana...yang Sally ingat ada seorang blogger yang kongsi link dekat blog dia...lepas tu Sally isi laa..hahahaha...tapi sumpah tak ingat sape...

So, dapat la free sample ni semalam...penanggal mekap...hahahaha...walaupun Sally jarang mekap dan jarang jugak nak pakai benda ni takpe la...dah rezeki kan...50ml kot...bukan sikit...boleh je bagi kat ibu pakai...hehehe...nak review tu nanti kena tunggu Sally dah try guna dulu..okay..?

Ada sesape lagi yang dapat semalam..?

^_^

You Might Also Like

35 comments:

  1. cik nor dapat gak tp kicik jer..haha

    ReplyDelete
  2. rasanya sy ada isi tp sy xdpt pun.uwaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ambik masa 2-3 minggu baru sampai :)

      Delete
  3. Akak pun dpt tp kocik cinonet je...hihihi

    ReplyDelete
  4. Untunglaaaa , kita isi dapat kecik nonet je. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti laaa untung..hahaha...weh kecik cinonent pun dapat la kakak!

      Delete
  5. jap nak cakap...header baru tu comel lah...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat header je kak...dengan Sally sekali comel..eh?

      Delete
  6. Rajin la Sally tulis post. 3 dalam sehari.
    Memang seronok kalau dapat free. Sayang Sally tak ongat yang nie isi dari mana. OnlyBeauty punya biasa hantar sample kecil aje. Sally dapat yang size biasa. Best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. time ada idea mmg banyak la tulis...bila time tgh idea kering...senyap je blog nanti..hehehe :D

      Delete
  7. Wah menarik :)
    http://akuadakisah.blogspot.com/2014/10/lebih-baik-bodoh-usaha-daripada-gagal.html?m=0
    Visit my blog :)

    ReplyDelete
  8. saya pun ada isi borang, tapi xdapt pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah ada rezeki nanti tu...tunggu ye :)

      Delete
  9. saya tak pernah dpt sample free melainkan beli majalah pastu benda tu dah siap tepek sekali kat dlm plastik majalan tu.. itupun jadilah kan... hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...cuba la isi borang Gee oii...jangan malas..kekeke :D

      Delete
  10. Replies
    1. nama pun benda free...harusnya seronok berganda!

      Delete
  11. SR dapat yg kecil je. Tapu, takpelah. Boleh cuba dulu, kalau okay boleh beli... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dapat yang beso gak..
      klik sini-->http://tengkubutang.blogspot.com/2014/09/nak-sample-percuma-pixy-gentle-moist.html

      Delete
  12. Za dapat jugak..cuma tak sempat nak update kat blog.. ^_^

    ReplyDelete
  13. akak pun dapat tapi lama dah kot.sebulan lebih dah..dah tinggal hujung2 botol dah..hehehe/..nanti habis nak beli la..sebab serasi dngan wajah ayu ku..uuuwelkkk..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak..hujung-hujung haaa...sila beli yang baru!

      Delete
  14. Sally isi form kat blog teman tu.. heee..
    sape nak lagi leh isi form sini.. KLIK
    http://tengkubutang.blogspot.com/2014/09/nak-sample-percuma-pixy-gentle-moist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah agak dah TB...tapi rasa macam ada 2-3borang yg Sally isi..tu yg tak tau kat sape :P

      Delete
  15. Irna pun dpt jugak semlm.....hehehe..nanti nk try pakai dulu...

    ReplyDelete
  16. hihihi tak dok dapat sebab tak mintak :P nanti buat review eh Sally..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!