CPUV | err...ada 5 jenis...

4:58:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Alhamdulillah...kali ni mmg betul-betul Nuffnang mengganas kan...hahaha...sekali dia bagi CPUV mmg banyak...sebelum tu Sally mintak maaf la kalau Sally ada buat org kecik hati atau cemburu dengan CPUV ni...Sally tak niat nak menunjuk cuma nak berkongsi kegembiraan dengan korang...

Rasanya rata-rata blogger yang dapat CPUV dapat benda yang sama...Sally dapat SME Micro Finance daripada Maybank, Proton PCC, SUNSILK Silhouette... Sime Darby LPGA 2014 & RW G Ice Age Adventure dah lama dapat tapi belum update...so, sekali harung jela...hehehe...

Alhamdulillah...semoga boleh cashout lagi lepas ni..keke

You Might Also Like

10 comments:

  1. boleh tak nak curi sikit cpuv tu.. sebab nuffnang ni menganaktirikan korn.. langsung xnak kasi korn.. hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah. rezeki mencurah2. ^_^

    ReplyDelete
  3. wah..tp kan CPUV tu salah. ade mslh skit dr nuffnang
    nk tau baca entry saya:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

    ReplyDelete
  4. wahh banyak giler! samelah, kite pon dapat cpuv yang same... :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!