Congratulation Taufik Batisah for winning the APM2014 award!

9:23:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Masih lagi terbawa-bawa kegembiraan semalam bila Taufik Batisah menang 3 award dekat Anugerah Planet Muzik 2014 (APM 2014) yang telah diadakan di Suntec Singapore...dah macam apa dah Sally semalam masa opening sebab Taufik jugak yang buat persembahan...lepas tu tak henti-henti dapat award kan...alhamdulillah...tak sia-sia la Sally yang mengundi dari kejauhan ni...hahahaha...




Ibu pun pandang je anak dia menjerit seronok kat depan TV...tu dia belum tgk anak dia jumpa Jung Yong Hwa...kalau dia jumpa lagi la ekstrem punya jerit...boleh pecah gegendang telinga orang kat sebelah...hahahaha...okay la...dah melalut ni...

Just want to say I'm so proud of you Taufik Batisah! =)

You Might Also Like

9 comments:

  1. ingatkan sally pegi singapore.hehe

    ReplyDelete
  2. elehhh baru jer nak update pasal Taufik Batisah...Tak jadi ar... Jaga jer Yong Hwa, ni pun nak berebut dengan akak jugak ker? ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. serious dia cute n handsome smalam,,

    ReplyDelete
  4. Tahniah Taufik !
    muka taufik cam lain je sekarang, compare awali dia jadi retisss dulu...

    ReplyDelete
  5. Ingatkan anugerah ni dah tak wujud dah

    ReplyDelete
  6. Siapalah pulak Taufik ni.
    Rasanya Hafiz lagi terkenal kat Malaysia.
    Dia kat Singapura..
    Nama pun APM kan... Huhuhu..

    ReplyDelete
  7. hihi tidak mengikuti perkembangan APM. tengok kwn2 post kat fbuk aje

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!