Cheque Nuffnang dah tiba dengan selamat.

8:42:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Alhamdulillah...cheque daripada Nuffnang dah sampai dengan selamat dan dah selamat didepositkan pun...hehehe...nampak tak tahap ketidaksabaran Sally bila dapat duit...hehehe...Sally rasa rata-rata yang cashout bulan Ogos lepas dah dapat cheque mereka...tahniah ye...

Kalau la Cheque ni sampai awal...Sally dah beli dah tiket utk ke konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Nanjing, China...tapi sebab cheque lambat...so,tak dapat laa... (padahal duit tak cukup pun sebenarnya)...

Tu selingan je...hehehe...Sally mmg tak dapat nak pergi pun sebab duit dah save utk next travel..kemana..? Itu nanti Sally bagitau...

You Might Also Like

18 comments:

  1. bestnyeee dapat cek nuffnang...tahniah Sally..

    Jemput join segmen saya, newbie buat segmen ni..hehe
    http://www.ibuhana.com/2014/10/nak-url-please-bersama-ibuhanacom.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak Sally. Saya tak pernah cash out lagi. Balik Malaysia nanti, ingat nak cash out kan juga ;D

    ReplyDelete
  3. Wah alhamdulillah rezeki kak sally . Heheh
    Rindu pulak kat akak sally .

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/10/a-step-ahead.html

    ReplyDelete
  4. wahh, kak sally tengah kaye! belanje lah! mai kopi secawan! :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... Nak cekelet...hhee

    ReplyDelete
  6. yeayyy...Sally leh banje....Dubu2....jom...

    ReplyDelete
  7. Wah. Alhamdulillah. Murah rezeki Kak Sally :) hehe

    ReplyDelete
  8. Kita nampak seven tu , ehem ! Takkan seventy kan mesti seven hundred. Okay belanjaaaa. :D

    ReplyDelete
  9. perghhh mesti byk ni..siap blh buat utk travel bagai.hehe....best2

    ReplyDelete
  10. Lucky you.. Aini x penah dpt check from nufffnang.. dh lbh 3 thn dpt rm4 je pastu x naik2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aigoo~ takpe...usaha lg ye. Insyaallah

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!