Wordless Wednesday! [Wishlist - Duit]

9:51:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Sally rasa ni semua orang punya wishlist kan..? Ke Sally je ni...? hehehehe...Kalau dapat banyak ni...semua wishlist dalam [10 Days Challenge] - Day 7 : 7 Most Wanted Wishlist, akan dijalankan segera...kekeke

You Might Also Like

13 comments:

  1. Kite pun nak kalau macam tu!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah! itu mmg sangat seronok dan best! ^_^

      Delete
  2. Wow. Conpem wishlist tercapai ni, nak beli itu ini kan. hehehe
    My recent post : Pecah Rekod Selfie Terbanyak Dunia

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuaaaaa benda boleh beli...semua benda boleh buat!

      Delete
  3. wah best kalau duit banyak tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuaaaaa benda boleh beli...semua benda boleh buat, kan!

      Delete
  4. kalau banyak duit kita pegi mekah dululah..jom

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!