Wordless Wednesday! [Tulang Babi?]

8:37:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Wallahualam...

Ada sesiapa ada pautan atau maklumat berkaitan ni...?

You Might Also Like

13 comments:

  1. Bahaya sekarang ni. Semua benda nk dimasukkan benda haram ni.

    ReplyDelete
  2. Xpernah lg jumpa mug jenama ini.. moga dijauhkan...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan singgah mlm dik Sally....takut pula nak minum guna mug yg di perbuat dari batu ni....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah mlm dik Sally....takut pula nak minum guna mug yg di perbuat dari batu ni....

    ReplyDelete
  5. cik sally.. boleh tegok sini ..tapi kes ni dah lama cik sally..jadi kita kena hati2..
    http://www.e-fatwa.gov.my/fatwa-negeri/pinggan-mangkuk-berasaskan-serbuk-tulang-bone-ash

    Tips Memilih Supplement Sendi Yang Betul

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... sally,

    macam2 produk keluaran daripada tulang babi untuk mengelirukan pengguna islam... hiss2.. minta dijauhkan dan perlu berhati2, terima kasih sally informasi nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. ish ish..AB takde pulak pautan sebab mostly blog pon just update pasal ni je, takde fact dari mana-mana kajian.

    ReplyDelete
  8. nasib baik kt rumah tkde jenama mug cmni. thanks share

    ReplyDelete
  9. YaAllah. Takutnya. Macam ni pun ada ? T_T

    ReplyDelete
  10. Mcm2 sekarang ni ..dah thu benda ni dah tersebar kat media sosial ...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!