Weekend with blogger Dayang Deno & Ainim Rashihah.

7:14:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Fiuhhh...hari ni busy sangat kat office...Ingatkan esok cuti takde keja banyak...tapi banyak jugak...so, terlewat la sikit nak update pasal teaser semalam, Teaser : Date dengan Dayang Deno & Ainim Rashihah...Ni baru je berkesempatan nak cerita details...kekeke...

Eh, kiranya ni pertemuan protege MiaLiana la kan...? Baru Sally perasan...eh, korang dah tau belum yang Deno dah diterima sebagai protege kelima kak Mia? Hahahaha...ni kiranya macam ni adik datang menghadap kakak la ni..? (tak sedar diri padahal Sally paling adik antara mereka)...


Ini sebenarnya kali kedua Sally jumpa dengan Deno, awal bulan Februari lepas pun dah jumpa..boleh baca entry Weekend with Dayang Deno, Aisya & Anim...Kalau dah Sally dengan Anim ada, kena la makan makanan Korea...hahaha...ampun la wahai Deno & Kak Hana (kakak Deno)...So, semalam berjumpa kat Dubu Dubu Seoul Food di Nu Sentral..







Alaa...sekali sekala bagi orang rasa makanan Korea kan..err...paksaan sebenarnya..hahahaha...Lepas makan...dah lepak bukan main lama kat situ...siap bebel banyak-banyak kan...btw, yang sebelah Deno tu la kak Hana...nasib baik la jenis okay je...layan je Sally yang gila ni...Lepas tu kami bergerak pulak ke kedai kopi untuk mengopi session :P


Deno & Anim.


Budak tamak dan kekopinya...eh, model je air tu...satu je Sally punya..hahahaha...


Deno & Yong Hwa..eh?


Kak Hana & Anim...


Sisters - Deno & Kak Hana


Kak Deno & adik Sally

Hahahaha...mmg best la hangout dengan dorang, banyak gila cerita yang keluar...tak sempat nak kering gusi...asyik ketawa, bergelak sakan...Deno pun akan lama kat sini...so, InsyaAllah kalau ada masa nanti boleh jumpa lagi...Seronok bila orang yang kita selalu berbual kat blog, kita jumpa depan mata...hehehe

You Might Also Like

4 comments:

  1. bestnya bila dapat hang-out dengan rakan seblogger... bilalah beta ada waktu itu... sobs...

    ReplyDelete
  2. Seronok bila dapat hang out dengan bloggers lain kan kak Sally.

    ReplyDelete
  3. Seronok dapat jumpa kan ....Mesti banyak duk sembang ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!