Versatile Blogger Award | Sally Samsaiman edition.

12:53:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Sepanjang bulan Ogos dan September, ada hampir 8 orang blogger yang tag Sally untuk Versatile Awards ni...tapi Sally tak dapat nak recall siapa, So, kepada sesiapa yang ada tag Sally, bagitau la...nanti Sally nak jalankan task yang pertama...yang Sally ingat Cik Nor, Aiman Arif, Ieka Farhana...yang lain maaf sangat, Sally tak ingat sebab mulanya rasa macam tak nak buat...tapi sebab ramai dah tag, Sally gagahkan jugak..
  • Thanks the nice fella who gave you this award :)
  • Include a link to their blog
  • Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly
  • Nominate the 15 to the Versatile Blogger Award
  • Tell the person who nominate you with 7 things about yourself
Kalau sebelum ni Sally dah cerita 20 facts about me, kali ni Sally cerita 7 perkara pulak...haihhh...penat nak menaip ni...kekekeke....Tapi Sally menaip jugak la sebab nak kongsi 7 perkara pasal Sally...eh, dah macam ahkak femes tau tak tulis gini...muehehehe...

  • Kaki Travel 
Sally seorang yang suka travel...Sally tak kisah kemana-mana pun...baik dalam mahupun luar negara...Janji dapat berjalan even untuk masa yang agak terhad...Sally tak kisah pun mana-mana...Kalau ada orang ajak je...mmg berjalan...tapi bila fikir poket...terus rasa nak rompak bank baru g travel..kekeke...

  • Suka KOREA
Dari segala segi...Baik daripada lagu, makanan, skin care, environment negara...semua la...senang kata, Sally suka semua pasal Korea...obses mungkin? Hahahahaha...eh, tapi Sally takde la nak kata diri ni kategori Korea celup..Sally cuma suka Korea..Ada sorang blogger tanya, kalau ada lelaki Korea nak kawen dengan Sally, Sally nak tak..? Kalau lelaki tu Jung Yong Hwa nak la...kalau yang lain tak nak la...kesian lelaki melayu kat Malaysia ni kalau hilang lagi sorang perempuan melayu terakhir macam Sally...muahahahaha...
  • Biru
Ini semuanya...baik daripada beg, baju , sampai la ke blog...Sally mmg suka warna biru daripada kecik..entah kenapa...tapi percayalah..minat Sally dekat biru takde kaitan dengan Doraemon ataupun CNBLUE walaupun dorang berkait rapat dengan BLUE dan BIRU..hahahaha

  • I'm addicted to CAFFEINE
Sally mmg suka coffee dan Sally mmg sangat addicted to caffeine...even sebenarnya Sally dah disarankan oleh doktor untuk kurangkan pengambilan kafein, tapi masih lagi degil...Kesian kat jantung Sally...haihhh~

  • Food maniac
Hahahaha...yang ni...tengok badan tuan blog pun korang dah tau kan...camne nak kecik kalau dah dia suka makan...eh, Sally sebenarnya bukan suka makan...tapi suka cuba makanan...Pasal tu dalam entry Sally ni banyak pasal restoran baru yang ada kat area KL ni...yes, I am food maniac...kekeke..

  • Suka DUIT dan sangat BOROS
Tak tau la orang lain...tapi Sally mmg suka duit dan Sally sangat boros orangnya...serius...ini penyakit sebenarnya...Kata orang, Sally mewarisi penyakit ni daripada arwah papa dan ibu yang mana kedua-duanya mmg suka berbelanja...tapi...Sally rasa ni bukan salah dorang...tapi salah Sally sendiri yang tak reti nak uruskan perbelanjaan. Kadang-kadang kalau keluar, nak je suruh orang ikat Sally tak tiang...biar tak boleh membeli...Benda yang Sally suka beli selalunya perfume, key-chains dan benda-benda yang comel yang pada akhirnya Sally akan menyesal sebab beli...hahahaha...

  • Senyum luaran, Sedih dalaman
Sally mmg sangat suka senyum...sangat suka ketawa...tapi dalam hati susah orang nak paham Sally...mungkin jugak Sally tak suka nak bagi orang paham Sally...Sally takut kalau orang kenal Sally...So, Sally lebih suka menyembunyikan emosi Sally daripada pengetahuan orang...Lebih baik korang kenal Sally yang gembira ni je la...okay?

So, selesai la 7 perkara tentang Sally...actually susah gila nak fikir 7 ni...Entah kenapa masa buat 20 fakta tu macam senang je...tapi nak tulis pasal 7 perkara bukan main susah...hahahaha...So, 15 orang mangsa yang akan kena tag dengan Sally....ialah...

You Might Also Like

7 comments:

  1. Tahniah buat mangsa yg kena tag ;D hehe

    ReplyDelete
  2. Hi!
    Eh macam kena tagged je ni? Heheh.
    Ok Fe akan buat once kerja dah setel okay? It's been a while orang tak tag Fe dekat blog. Hahaha!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!