Tuesday, September 16, 2014

The Sisters Closet, diskaun 50% untuk semua item!


Okay la...sempena cuti Hari Malaysia ni, Sally dan kakak dah sepakat nak bagi diskaun 50% untuk semua item dalam album...harga yang dah state kat situ semuanya dah lepas diskaun ye...jangan mintak diskaun lagi...hahahaha...

Lepas diskaun berapa harga..? Sally bagi harga yang terbaik untuk korang semua!

Hah! Range harga serendah RM35 - RM45 termasuk postage!!

Korang boleh tengok page Facebook : Siti & Sally The Sisters Closet




Happy holiday dan Happy shopping! :)

9 comments:

  1. wah...murah ni..nak try selongkar la page tu

    ReplyDelete
  2. dr semalam lg hati dua tiga nak ke tak. haha! tp tak gaji lg ni.. sobs

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sally, lawa... kita sukaaaaa~~~

    ReplyDelete
  4. Memg murah dan cntik nak gi tgk la

    ReplyDelete
  5. Cantiknya...hold ye promotion tu sampai hari gaji ye Sally..hehe

    ReplyDelete
  6. Cantiknyerr .Moga elpas ni ramai yg beli ngan Sally ya,..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!