The Liebster Award by Nadyya

4:00:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Ditag oleh Nadyya..ish ish..Adik yang perasan dia berumur 15 tahun ni mmg suka tag ahkak Sally kan...hahaha...tapi takpe...ahkak jawab sebab logo LA ni cantik!



1- Quotes kegemaran anda?
  • Tengok dekat header tu..hehehe
2- Tagline? *ayat yang selalu guna? contoh: ada aku kesah?*
  • Dah macam retis Akademi Fantasiooo dah haa nak ada tagline...err...sebenarnya macam takde je...tapi selalunya pada akhir ayat Sally akan ada "ek" and something yang macam memeningkan...lets say, "SALLY TU COMEL GILA...KOT?"... Ayat penegasan yang tak berapa tegas..hahaha
3- Lagu yang membuatkan anda tersenyum?
  •  "Love Light" by CNBLUE & "More than words" by Frankie J.
4- Kata-kata membuatkan anda down/ terasa hati?
  • "Aku dah tak nak kawan dengan kau..."
5- Pakai produk muka jenama apa? ok tak?
  • Sally pakai barangan Etude House dan Skin Foods...best jugak..sesuai dengan muka...
6- kata kata yang ingin anda sampaikan kepada EX girlfriend/Boyfriend?
  • Hi..! Ingat saya lagi..? Hahahaha...tak la...kepada dia...selamat menjalani kehidupan baru dan semoga sentiasa berada dibawah rahmat dan jagaan Allah..Jodoh kita tak panjang sebab Allah dah sediakan yang terbaik buat kita kan.. :)
7- Laptop or Handpone?
  • Laptop utk update blog, Handphone utk social media.
8- Jubah or Baju kurung?
  • Jubah :)
9- Kopi or Susu?
  • Kopi Susu Ais! ^_^
10- Wechat or Whatsapps?
  • Whatsapp :)
11- Apa yang anda fikir tentang soalan-soalan dari Nadyya ni?
  • Senang sangat...tak mencabar...lain kali bagi soalan equation matematik ke, Fizik Kimia ke...hahahaha...takde la...okay-okay je...tak terlalu peribadi dan agak random untuk semua...

You Might Also Like

5 comments:

  1. Klo cakap dah xmo kawan, memang terasa gilerrr...huhu

    ReplyDelete
  2. akak sally? busy yer? kesiannyer...nnt dah free join tau, giveaway kita dah outtt!!!! :D

    ReplyDelete
  3. Macam best je soalan dia. Senang ;D hee

    ReplyDelete
  4. suka kopi susu gak!tapi yang panas la..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!