The Liebster Award by Mardiah Diana (Anugerah Terindah)

2:30:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Sally sebenarnya puas la membelek entry kak Diana (SINI), katanya dia tag Sally dalam entry tu...bila tengok dalam tu dia kata dia tag 5 orang blogger untuk jawab tapi Sally nampak 4 orang je...so, my assumption will be...yang halimunan tu Sally la kan?

Hahahaha...takpe la...Sally jawab jugak la ye kak Diana...


11 soalan dari kak Diana....
1) Orang Yang Anda Paling Sayangi
  •  Susahnya soalan...kalau Sally...orang yang paling Sally sayang sure la ibu, mama, abang-abang dan kakak Sally...Sally sayang jugak kawan-kawan Sally dan jugak Yong Hwa..keke
2) Fesyen Pakaian Yang Anda Minati
  • Asalkan tak pelik dekat pandangan mata Sally
3) Negara Yang Ingin Anda Lawati
4) Gambaran Tentang Blog Anda
  • Blog Sally senang je...blog peribadi yang banyak bercerita pasal makanan, kehidupan seharian, keluarga, pasal semua benda yang terjadi pada Sally...err...pasal CNBLUE...kecik je....hahaha
5) Permainan Yang Anda Minati
  • Congkak & Bowling
6) Kereta Idaman Anda
  • Porsche Cayenne / Range Rover / Honda CR-V (Semua 4WD punya kereta)
7) Jenama Hp Pertama Anda
  • Nokia 3315
8) Blog Yang Paling Anda Suka Terjah
  • Takde yang specifik...Tapi Sally akan terjah bloglist Sally lepas tu baru random blogwalking.
9) Makanan Kegemaran Anda
  • Korean foods, sate, bubur nasi, ayam goreng Upin Ipin..eh?
10) Sukan Kegemaran Anda
  • Sally tak suka bersukan sebenarnya...tapi Sally suka main equipment dekat gym..hehe
11) Bunga Kesukaan Anda
  • Sally suka bunga Daisy & Tulip 

 Liebster Award yang kak Diana tag ni lain sikit...sebab ada additional kena cerita 11 fakta tentang diri kita...kalau Sally la kan...kalau cerita pasal fakta ni...lagi best kalau orang yang senaraikan...baru kita tau apa pandangan orang pada kita...kan? Tapi takpe...Sally senaraikan jugak....

11 Fakta tentang Sally
  1. Sangat suka makan...suka cuba makanan...dan obses dengan makanan.
  2. Pantang tgk perkataan "Korea". Obses jugak.
  3. Terlalu minat dan sayang CNBLUE especially Jung Yong Hwa.
  4. Fanatik perfume.
  5. Suka Doraemon.
  6. Suka warna biru, tapi bukan pengaruh Doraemon atau CNBLUE.
  7. Traveling is my number one passion.
  8. Seorang yang sangat boros dan sangat suka duit.
  9. I'm addicted to caffeine and coffee. Like seriously serious.
  10. Suka kumpul keychains dan other cute little stuff yang membazir duit.
  11. Dah lama jatuh cinta dengan Taufik Batisah, Adam Levine & Jung Yong Hwa.
11 Soalan daripada Sally
  1. Idola korang dalam kehidupan?
  2. Kenapa korang jadi blogger?
  3. Definasi "CINTA" pada korang? (Not specific for human)
  4. Kalau diberi pilihan, korang boleh buat apa sahaja dalam sehari...Apa yang korang akan buat?
  5. Lagu yang korang wajib dengar dalam sehari / favorite song ever?
  6. Benda yang korang takkan tinggalkan kalau keluar?
  7. Seseorang yang ada dalam fikiran korang..sekarang?
  8. Describe diri korang sendiri dalam 5 perkataan. (eg : Comel, Cantik, Baik)
  9. 1 benda yang korang paling menyesal pernah beli?
  10. Negara yang dah pernah korang lawati dalam hidup (selain Malaysia)
  11. Describe Sally Samsaiman dalam SATU PERKATAAN

You Might Also Like

6 comments:

  1. Terima kasih dik Sally sebab sudi jawab soalan Diana...hehe....

    ReplyDelete
  2. menarik juga tag macam ni
    tapi kena rajin menjawab la :)

    ReplyDelete
  3. Suka travel juga tapi belum travel banyak tempat lagi. hihi

    ReplyDelete
  4. mesti ade CNBLUE kan?hahahah

    ehh tak tag kite pon ;p

    nadyya tag akak sally ;)
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-aunidenovella.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck untuk yg kena tag ;D hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!