The Liebster Award by Aksara Biru

1:59:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Sally ingat derita kena tag sampai nak dekat 10 LA ni dah tamat bulan May yang lepas...bersambung ke bulan ni pulak dah...sabar jela...derita jiwa dan raga bila nampak diri kena tag...hahahaha...

1. Suka pakai perfume apa? Dan kenapa?
  •  Sally suka perfume banyak...Flora by Gucci will be the most favorite for meantime sebab bau flora la kot?
2. Pandai tak masak siput sedut masak lemak batang keladi *sebenarnya AB tengah mengidam ni*
  •  Pandai...tapi Sally tak suka makan batang keladi...hahaha
3. Pelakon perempuan kesukaan. Fasha Sandha ke, Erra Fazira ke, Ellie Suriati ke or sesape je la.
  • Sally suka sape ke...? Malaysia punya je ke..? hahahaha...Sally suka Eja kalau Malaysia..
4. Ada tempayan tak kat rumah?
  • Ada je...warna hitam tapi dah kena spray jadi warna gold dengan ibu sebab nak buat jadi pasu bunga..keke
5. Memori zaman sekolah paling tak boleh lupa?
  • Pergi sekolah agama tanpa pakai tudung, pakai anak tudung je sebab lupa... -_-'
6. Korang selalu update blog kat komputer/laptop/handphone? Kenapa?
  • Kat rumah pakai laptop, kat office pakai komputer dan kat luar pakai phone..sebab terpaksa...nak bercerita sesangat..hahaha
7. Korang rasa betul ke Aiman tak kisah ? Ermmmm
  • Sally tanya kak Aiman kat office ni dia kata mmg dia tak kisah
8. Movie yang korang baru tengok? 
  • The Maze Runner
9. Korang ni sambil jenjalan blog AB ni, korang tekan tak iklan Nuffnang tu ? *Hamboii soalan* hehehehhe
  • Tekan je kalau bukan burung biru tu laa
10. Ok tak blog AB? Ada yang terkurang ke, terlebih ke? Cer bagitau sikitt.
  •  Okay je..loading cepat...tak semak dan yang penting rajin update :)
11. J.P Rodger ni residen negeri mana?
  • Sumpah Sally tak paham soalan...tapi sebab malas nak Google dan jugak soalan tu rasanya "presiden negara mana" atau "residen negeri mana"...so, tak jawab...dah kenapa tak paham pulak tetiba -_-''

Okay...sekian....Sally tak nak tag sesape dan tak nak bagi soalan lain...sebab nanti benda ni akan berlarutan dan kemungkinan utk Sally kena tag lagi akan berganda..hahahaha

You Might Also Like

13 comments:

  1. hahaha akk skali je jwb benda ni dan akk pn x tag sape2 sbb mls nk menjwb wakakaka..jht x??

    bab pegi skolah agama pakai ank tudung tu lucu lah sally hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rare kan..? hahahaha...mohon paham situasi sally camne...kekeke

      Delete
  2. soklan no.11 tu tak tau jugak..google boleh..hehehe

    ReplyDelete
  3. Pergi sekolah agama pakai anak tudung je ? Kahkahkah. Rare gile kakak ! Hahaha. Alasan taknak tag orang tu sangat bagus. Hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rare kan? kan? kan? hahahaha...mmg tau alasan tu..kekeke

      Delete
  4. Lya pun dah lupa sapa yg ada tag hihihi

    ReplyDelete
  5. hana pown di tag kak sally tp tak jawab2 lagi sebab xada masa. haha kejam x? kah kah kah tp now dah lupa dah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe...akak tau Hana x sayang akak.. (」゜ロ゜)」

      Delete
  6. Filem Maze Runner ni best ke? Dah banyak kali orang sebut-sebut

    ReplyDelete
  7. nak tengok jugak Maze Runner tu tapi tak sempat lagi..wahhh...reti maska siput seduttt..meh hantar sikit kat AB..btw, thank you ya jawab soalan AB..hehehehe

    ReplyDelete
  8. pakai anak tudung je kak?hahah bole lupa plak ek ><

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!