Tabung Arena Tour, Japan & Solo Album Tour / Fan-meeting.

3:32:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Kalau mereka yang mula follow blog Sally sejak tahun lepas, mesti korang dah familiar dengan tabung kuning ni...Pada September tahun lepas...dalam entry Tabung ke KOREA!, Sally ada bagitau pasal niat Sally nak menabung untuk ke Korea...tapi rasanya tak dapat la kot...dah setahun berlalu ni...

tapi kan...tapi kan....

Hahahaha...kali ni tabung ni kembali dengan tugasan baru...hahaha...dia kena "makan" dan "membesar" untuk Sally ke CNBLUE 2014 ARENA TOUR “WAVE” di Japan....Walaupun Arena akan bermula November ni tapi takpe la...tahun depan pun should be ada Arena lagi kot..(sedapkan hati sendiri)...

Hujung tahun ni, Yong Hwa akan muncul dengan solo album dia yang pertama...eh, jangan salah sangka...dia masih lagi akan aktif dengan CNBLUE...cuma dia ada solo album je...dan fan meeting dia pun dah bermula macam yang sally cerita dalam entry SINI...dan Yong Hwa jugak berkemungkinan akan buat fan-meeting solo dia tahun depan... (berharap sampai ke Singapore sebab rasanya takkan ada Malaysia dalam route dia...)

Apa pun...kita tengok la nanti...camne keadaannya...

You Might Also Like

6 comments:

  1. All the best Sally...akak nak suruh anak akak buat macam ni la...dok usha akak bawa dia gi Korea je nih..:)

    ReplyDelete
  2. Bagus ni menabung lya pun nak juga ke Korea hihihi

    ReplyDelete
  3. perghhh.gigihnye sally.semoga jadi kenyataan ehehhe

    ReplyDelete
  4. Teringin juga nak ada tabung macam ni tapi saya dekat sini jarang ada cash. Selalu guna debit card je.

    ReplyDelete
  5. Wahhh...... semoga impian sally tercapai... :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!