Senarai lagu KPOP best July - September 2014 (Playlist Sally)

4:27:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Kebelakangan ni...carian di blog Sally banyak tentang list lagu KPOP terbaru...disebabkan Sally ni busy dengan CNBLUE...sampai tak ingat nak dengar lagu lain...okay...Sally tipu...Sally malas nak update...ingat nak tulis sampai hujung tahun je tapi macam lama je kan...so, Sally update ye...

Tapi...tapi...Sally bagitau awal-awal...ni lagu yang Sally suka...yang Sally rasa boleh dihadam oleh deria telinga Sally...ohh! EXO lovers...maaf la...ahkak Sally tak minat EXO sangat...so, tak boleh nak update segala jenis lagu, ahli kumpulan, biodata, lirik lagu dan apa-apa berkaitan EXO...ahkak kenal si LUHAN tu je haa...sebab dia comel..kekeke..walaupun EXO la punca trafik blog ahkak ni...hehehe



Senarai lagu KPOP best July - September 2014
  1. Super Junior - MAMACITA
  2. SECRET - I'm in love
  3. BTS - Danger
  4. Winner - Empty
  5. T-ARA - Sugar Free
  6. SISTAR - Touch my body
  7. CNBLUE - Foxy (Japanese)
  8. Taemin (SHINee) - Danger
  9. AOA - Miniskirt
  10. ZE:A - Breathe
  11. INFINITE - Back
  12. 15& - Sugar
  13. CNBLUE - Radio (Japanese)
  14. Teen Top - Missing
  15. 2PM - Go Crazy
  16. Henry (SuJu) - Fantastic
  17. SISTAR - I Swear
  18. BTS - Danger
  19. SNSD TaeTiSeo - Holler
  20. AOA - Short Hair
  21. BEAST - Good Luck
  22. B1A4 - Solo Day
  23. Korang suggest....??
Fuhhh...kali ni ini je lagu yang Sally dengar...ampun la ye...yang lain kalau takde dalam ni...kalau korang rasa ada lagu best...why not korang suggest dekat Sally..? Nanti kalau Sally rajin, Sally dengar dan update sekali...sekarang ni Sally tgh busy dengar 4th Japanese album CNBLUE...so, lagu lain tu macam KIV dulu..kekeke...

No offense, okay?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Updated! ^_^

You Might Also Like

14 comments:

  1. kita suka yang no 1 tu..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Sally, try dengan EXO-Overdose, Henry Lau-Fantastic, Red Velvet-Happiness....trylh dengar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Overdose dah ada dalam list June... Kan dah ada Henry tu...cer tgk balik :P

      Delete
  3. Wahhh.. ada TTS Holler tapi yus lebih prefer Whisper sebab lagu dia sweet je.
    AOA pulak yus lagi suka lagu Short Hair.
    akak try lah dengar lagu WINNER. best lagu dorang.
    lagi.. lagu Bicycle - Gary ft. Jung In, Midsummer Sweetness - San E ft. Raina. :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dah ada lagu Winner kat atas tu...aishhh...hehehe

      okay, thanks for the suggestion :)

      Delete
  4. Tak berapa nak dengar lagu kpop ;) Tgk korean drama rajinlah. hee

    ReplyDelete
  5. wow mamacita..hehe dgar beast good luck..best jgak dagn b1a4 solo day =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beast - Good Luck tu akak ada dengar, tapi tak hadam telinga :P

      B1A4 akak mmg tak minat :P

      Delete
  6. hihihi lebey kurang saja favourite kita Sally :D
    suka jugak lagu baru Block B tapi terus delete and halang diri from dengar sebab banyak sangat sebut jesus..

    so far CT tengah gila mamacita go crazy and winner empty :D
    waiting for my BTOB boys to kambek lagi 10 hari and beloved BEAST next month hihi

    ReplyDelete
  7. kak kak.. Lagu BTS- Danger tersenarai dua kali lah.. hehehe nombor 3 & 18.. and another suggestion shawal is, Red Velvet- Happiness~ :D Han Woo Hwan's Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik...tajuk lagu tu mmg sama...tengok penyanyi dia syg...yg atas tu Taemin SHINee...yg bawah tu baru BTS :)

      Delete
  8. Banyak gak la yang saya dengar tapi paling suka MAMACITA! :D

    ReplyDelete
  9. tak minat b1a4 ke ? hm, dah dengar lagu SOLO DAY diorang ? huhu . even takminat pun boleh jadi ketagih dengan lagu tu :>>

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!