Segmen Bloggers : 20 Facts About Me

12:30:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Ahkak Sally kena tag...aishhh...Nadya ohh Nadya!


Actually segmen ni agak famous dekat Instagram...buat masa ni still takde lagi orang nak tag Sally... (alhamdulillah) hahahaha...mmg malas sebenarnya nak buat...tapi bila kat blog ni okay sikit kot sebab senang nak menaip....

20 facts about Sally Samsaiman.

  1. Mula menggunakan nama "Sally" masa tahun 2013, sebab masa tu nama "Salyana" sangat la ramai yang guna..."Sal","Yana"...
  2. Sally berumur 24 tahun, tgh sambung degree dalam Pentadbiran Perniagaan major dalam Pengurusan Sumber Manusia. Bekerja dan sambung degree secara part-time
  3. Sangat suka makan...suka cuba makanan...dan obses dengan makanan.
  4. Pantang tgk perkataan "Korea". Obses jugak.
  5. Terlalu minat dan sayang CNBLUE especially Jung Yong Hwa.
  6. Fanatik perfume.
  7. Suka Doraemon.
  8. Suka warna biru, tapi bukan pengaruh Doraemon atau CNBLUE.
  9. Traveling is my number one passion.
  10. Seorang yang sangat boros dan sangat suka duit.
  11. Suka menyanyi dan sangat yakin akan masuk AF2015. (Pengaruh ubat demam..haha)
  12. I'm addicted to caffeine and coffee. Like seriously serious.
  13. Suka kumpul keychains dan other cute little stuff yang membazir duit.
  14. Dah lama jatuh cinta dengan Taufik Batisah, Adam Levine & Jung Yong Hwa.
  15. Suka ambil gambar, aktif kat Instagram.
  16. Suka ketawa dan suka senyum. Suka buat lawak, tapi selalu tak jadi.
  17. I hate people who are SELFISH.
  18. Senang bergaul dengan orang.
  19. Tak reti nak ekspresikan diri.
  20. Dunno how to say NO to people.


Okay, tu jela fakta yang korang kena tau pasal Sally...kalau korang rasa nak tanya pape, korang boleh tanya kat komen...InsyaAllah Sally akan jawab...kalau boleh jawab laa...

Sally tag : Mardiah Diana | Sally Yatiey | Cik Nor

You Might Also Like

12 comments:

  1. yehhh! akak sally join.. yeh yeh ;)

    pantang jugak nampak 'korea' tp tak obses kot.. hahaha err cmne tuu -,-'

    10,12,16,17 sama yehhh... *tepuktangan*

    ReplyDelete
  2. Macam seronok je ;D Thanks tag ^_^

    ReplyDelete
  3. Haha.. Samalah kita Kak Sally. Tak reti nak expressikan diri. Sampai orang kata kita ni macam tak ada perasaan kan?

    ReplyDelete
  4. dha buat dah dlm intagram hehehhe sebab ada org tag...dik sally nanti add sis ye dlm IG 'mrsjuliajohari' nanti leh kenal lg rapat...baru 24 tahun muda yee...akak dh 30 thn hahahha tua sgt ni

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka biru juga kak Sally! :)

    ReplyDelete
  6. sama...tak tau nak ekspresikan diri. kadang-kadang orang cakap ain ni.blur.ahaha..

    ReplyDelete
  7. Sally oh sally, akak pun ada gak kawan-kawan panggil Sally.banyak persamaan kat kita ni.kecuali kat part Korea tu..hehe

    ReplyDelete
  8. nasib anda tidak tag saya..hahaha

    ReplyDelete
  9. Omoo~ Jung Yong Hwa? Bermadu la kitaaa T__T

    ReplyDelete
  10. i love no.9 :D

    Thanks join segmen ^_^

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!