Promosi photobook daripada Photobook Worldwide serendah RM5.10

11:47:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Photobook ni ... kalau yang dah follow blog Sally mesti korang ingat kan...Sally actually dah buat 2 photobook...dua-dua untuk konsert CNBLUE kat Singapore & Malaysia... boleh baca kat SINI dan SINI dan SINI...

Ada beberapa orang yang tanya...mahal ke tidak beli kan...murah je...Sally beli dengan harga RM10 setiap satu..kos penghantaran RM8 je...so, mmg affordable sangat even kita kena design sendiri kan...alaaa...ambik je template yang dah sedia ada tu...huhuhu...

Google's

Okay...berita baik untuk korang...kepada sesiapa yang nak beli voucher Photobook, Groupon dengan kerjasama Photobook Malaysia ada buat promosi...yang biasa Sally beli RM 10...Korang boleh dapat dengan RM5.10 je...hehehe...murah kan...? half price kot daripada yang Sally selalu beli....so, apa lagi...boleh jenguk kat [LINK] sini...dan happy shopping!

p/s : Kalau duit korang habis...jangan marah Sally ye :P

You Might Also Like

6 comments:

  1. weheeeeeeeeee...ingat lagi tak masa infnite datang malaysia utk GDA AWARDS?masa tuh salah sorg member diorg ada sambut befday nama myungsooo(yessseuuuuuu i fan of myungsoo).....ada kelab peminat malaysia yg saya juga turut join nak buat photobook n bg kat myungsoo..photobook tempat tempat menarik di malaysia...........bila dengr photobook terus teringt plan yg kami rancang tak menjadi T_T
    HIDUP CN BLUE........FAN OF MINHYUK SINCE THE HEIR!HOHOOHOO

    ReplyDelete
    Replies
    1. GDA akak ingat sebab CNBLUE je...yang lain x ingat..hahaha...alahai....kenapa tak jadi...?

      Delete
  2. akak pun nak buat jugak.belum pilih2 gambar lagi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!