Pemenang Siti & Sally The Sisters Closet Dress Giveaway!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

Seperti yang Sally janjikan dalam entry Siti & Sally The Sisters Closet Dress Giveaway dah tamat, hari ni...22/9/2014 tepat pukul 12.30pm, Sally nak umumkan seorang daripada 67 orang yang bertuah untuk menerima sehelai dress daripada butik online kepunyaan Sally dan kakak, Siti & Sally The Sisters Closet.

 
Kalau yang belum tengok senarai peserta, boleh la usha-usha dulu...

So, tanpa membuang masa, our one lucky winner yang bakal menerima dress daripada Siti & Sally The Sisters Closet ialah:

http://purplestarz89.blogspot.com/2014/09/siti-sally-sisters-closet-dress-giveaway.html

Tahniah diucapkan!
Kepada pemenang...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....dress Sally akan pilih secara rawak ikut stok yang masih ada ye...

Subject : Pemenang Siti & Sally The Sisters Closet Dress Giveaway!
Nama :
Alamat :
No phone:

You Might Also Like

25 comments:

  1. allooor kite tak bernasib baik...pakcik random benci kite.... hhaha

    ReplyDelete
  2. tahniah diucapkan kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  3. takda rezeki..tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  4. eh siapa tu yg menang? tahniah ye..

    ReplyDelete
  5. fuhhhhh......untung gilaaaaaa.....1 dalam 67 tuh.....mana tak untung..dlm ramai ramai sorg je dapat...

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang.. tiada rezeki di sini..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!