Ngedate kat Nu Sentral.

3:45:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

I'm Kelantanese yaww~

Actually...ni kesinambungan daripada cerita The Manhattan Fish Market...hehehe...sebenarnya sebelum g makan kat TMFM tu, Sally pergi memborong dan memboros kat The Face Shop lepas tu baru g makan...dan gambar kat atas ni sebelum tu lagi...paham tak ni..? kekekeke....kiranya semua kat Nu Sentral..tapi awatlah dok cerita sampai 3-4 entry?


Anak Selangor bergambar...biarpun Sally dalam Negeri Sembilan tu...hahahaha...mmg tak la nak sumbat semua kat KL tu...susah oii..hahahaha..yang tudung hijau tu Kak Fiza, yang tudung coklat tu Kak Nadia...


Yang tudung pink tu, Kak Zura..hehehe...patriotik habis kan gambar! hahahaha....lepas ni korang akan nampak dorang banyak kali dalam blog Sally...hahaha...kenapa? hmmm...tu nanti bila-bila Sally story kat korang!


Motif gambar kat atas ni nak tunjuk benda kecik warna putih atas phone tu je...tapi Sally tau korang tak perasan pun sebab Sally besar kan..? So, korang tengok jela Sally... -_-''

You Might Also Like

14 comments:

  1. Replies
    1. Radish tu mmg comel...tapi dah hilanggggg~

      Delete
  2. Replies
    1. Ngedate mmg sgt best...hahahaha ⊙▽⊙

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehe...nnt boleh la date sekali kak...

      Delete
  4. Replies
    1. Sila la ngedate nanti kak Nur... (/^▽^)/

      Delete
  5. Replies
    1. Ye Farah...dia bukak sebelah KL sentral... ( ^∇^)

      Delete
  6. ni yang marah ni...akak ada je kat opis...tp xde pun nak inform...huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...sumpah lupa kak! bukan sengaja...serius! ^_^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!