My own wide shawl.

8:40:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Lepas berjalan dengan kakak petang tadi...tetiba dapat idea nak buat shawl sendiri...hehehe...mmg best...beli sendiri kain..pilih sendiri design yang kita nak...alhamdulillah mmg puas hati...

Sekarang Sally tgh buat shawl sendiri...lepas dah siap nanti Sally share kat korang...hehehehe...tapi korang jangan gelak pulak tau...hehehe...Sally ni jenis tangan tak bedung...menjahit pun senget lagi... :D

You Might Also Like

21 comments:

  1. sy pn dh lama tingin wt cmni tp sb xde masa nk g cri kain so msh lom tertunai impian.hehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh , rajin'y akak . x sabar nak tngok hasilnya . hee .

    ReplyDelete
  3. waaa..rajinya sally.. bole le buat bisnes nnt.

    ReplyDelete
  4. wahhh, heee.. nanti kak sally buat jual :)

    ReplyDelete
  5. pandainya kak sally menjahit :O nnti bolehlah buat online shop!

    ReplyDelete
  6. Wahhh bestnya buat shawl sendiri..teringin jugakkk tapi xde mesin jahit tepi laaa.. huhu

    http://hanamarsom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Rajinnya sally.wide shawl mmg lawa dan sopan sangat.nanti dh oakai update tau

    ReplyDelete
  8. wahhhhh.... nak tengok hasilnyaaaa

    ReplyDelete
  9. bagusnya pandai guna mesin jahit.. Bestkan kalau dapat buat sendiri ikut cita rsa sendiri.. tapi apa kan daya ku kalau pegang mesin je jahanam smua..

    ReplyDelete
  10. Kite ade buat haritu. Sangat puas hati! sebab jahit sendiri. Tapi beli satu meter je. Tak jadi wide pun, hehe

    ReplyDelete
  11. bila dapat buat sendiri, memang puas hati kan. hehe

    ReplyDelete
  12. Sally, mesin jahit tu Sally berapa?.. Tengah survey jugak mesin jahit..

    ReplyDelete
  13. Nak buat juga..tapi mesin jahit xda..terbuku la angan2 tuu..

    ReplyDelete
  14. Dik Sally buat bisnis wide shawl yer...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!