My 10 Days Challenge is DONE!

10:47:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Pada hujung bulan Ogos yang lepas, Sally ada menganjurkan satu cabaran yang dipanggil 10 Days Challenge yang mana memberi peluang kepada kita untuk update blog selama 10 hari secara konsisten...dan Sally dah memulakan cabaran Sally pada 26th Ogos yang lepas dan dah tamat pada semalam, 4th September 2014...


Actually seronok buat benda ni...sebab kita akan ada idea untuk update blog secara konsisten dan takde la dok asyik perah otak nak update pasal ape kan..hehehehe...kat bawah ni Sally list kan semua, kalau-kalau ada yang terlepas nak baca ke kan...

[10 Days Challenge] - Day 4 : 4 Books
 
 Sebenarnya senang je pun nak buat cabaran ni...kebelakangan ni Sally nampak ada cabaran 30 hari kan..hehehe...itu lagi best! sebab genap sebulan weh entry...hahahaha...tapi Sally tak mampu la nak buat...yang 10 ni pun dah rasa beban dah..kekeke...

So, kepada yang nak join tu...Sally alu-alukan...takde tempoh masa pun...tak kisah la korang nak mula bila...as long as jangan menipu la ye...kena konsisten la tau...jangan main langkau sehari dua pulak...tak best la kepada kawan-kawan yang tunggu kita punya update tu...

okay? selamat ber-ENTRI selama 10 hari!

^_________^

You Might Also Like

14 comments:

  1. Wahh..anda berjaya..Tahniahhh..Nelly tak mulakan lagi..Tak tahu bila..Duk tengok ada blogger buat sampai 30 hari cabaran..pape pun..Good Luck for 30 day Challenge. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah, berjaya dan gigih hehe..sy lom gigih nk buat mcm ni.walaupon ada je masa.hehe

    ReplyDelete
  3. dayah tinggal hari 10 hehe..dah nak siap entry..nantikan..hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah kerana berjaya menghabiskan 10 tu sally

    ReplyDelete
  5. nak try gak tapi nanti la sbb skrg rasanya xboleh lg nk update blog secara konsisten..hehe InsyaAllah after this..;D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan singgah Jumaat dik Sally...wah...tahniah dah siap semua cabaran 10 hari...

    ReplyDelete
  7. nadyya bru masok ari keenam la kak sally..hehe
    mehh baca http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/10-days-challenge-days-6-6-place.html

    ReplyDelete
  8. Boleh buat ni, lepas habis cabaran 30 hari ni :D

    ReplyDelete
  9. akak tak buat pun cabaran yang depa tengah dok buat nih..sebab tau tak terbuat punya..heheh

    ReplyDelete
  10. akak cuba kuatkan semangan buat cabaran 10hari ni..klu 30 hari kena lagi kuat semangatnya..
    tapi blm mula2 lagi nih...:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!