Minho .

8:41:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


Siapa dah tengok cerita The Maze Runner? (esok Sally review)

Hahahaha...semalam masa tengok cerita ni lepas balik daripada KLiK Magazine & MYBoice [CNBLUE] Mini Gathering 2014. Firstly mmg tak tau pape pun pasal cerita ni...Takde tengok pape pun even trailer dia...tapi sebab cerita ni lain daripada yang lain kan dan hampir macam ada persaamaan dengan The Hunger Games...So, g tengok jugak...

Semalam Sally tengok cerita ni...ada satu je hero yang menarik perhatian Sally...hahaha...Ki Hong Lee yang melakonkan watak Minho...hehehe...kalau dah melayu tu...nampak Pan Asian looking guy je terus happy...muahahaha...okay, Sally over...

Siapa dah tengok cerita ni...? Siapa yang korang suka dalam cerita ni...?

You Might Also Like

5 comments:

  1. tak tengok pun lagi..citer aksi ye..mesti best..nanti akak cari..

    ReplyDelete
  2. dh tgk dh, suka Newt, anyway, cerita nie dr novel "The Maze Runner" & plot ada persamaan dengan 1954 "Lord of the Flies" oleh William Golding...

    ReplyDelete
  3. hai..kite baru je tgk smlm...best citer nye....tak sabar nak tau ape yg ade dlm the maze tu...sme laa...suke Tgk minho..hensemmm kann...hikhik

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!