MATTA Fair 2014 @ PWTC.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Hah!

Sekarang Sally ada kat PWTC...saje jalan-jalan ke MATTA Fair 2014 yang diadakan kat PWTC...eh, jangan salah paham...Sally takde nak kemana-mana pun...Saje tengok apa yang menarik sebab Sally tak pernah pun berkunjung ke MATTA Fair.


MATTA Fair akan berlangsung daripada 5th - 7th September (10am - 9pm)...

--Perlukan sebab untuk ke Philiphines?--

Sape-sape yang ada perancangan nak bercuti tahun depan, boleh la berkunjung kesini...agak murah jugak la tawaran dia...hehehe...yang menjadi pilihan Sally mestilah Hong Kong, Macau, Taipei dan Korea...saje je tengok...rasa macam nak g Japan pulak tahun depan...

Untuk maklumat lanjut : http://www.mattafair.org.my/

See ya! ^_^

You Might Also Like

13 comments:

  1. bestnye dapat pergi melancong..saya kena dapat keizinnan dulu baru dapat pergi...huhuhu

    My Diet Diary: Day 1 ( Betul2 punya diet)

    ReplyDelete
  2. Cam best ja kan Matta Fair nie,.Tapi jauh la dekat PWTC..Penang tak ada kat Matta Fair..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasanya dia mmg buat area KL...tu la kan...hmmm...

      Delete
  3. selamat ber-MATTA fair yer sally...ha ha ha...ni mesti ada nak ke mana2 ni... tak caya akak sally tak nak ke mana2...

    ReplyDelete
  4. Teringin sangat nak pergi MATTA Fair ni. Lagi-lagi lepas jadi tourism student.

    ReplyDelete
  5. wah...plan nak pi bercuti kat mana tu?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!